Marius Nicoară infirmă zvonurile potrivit cărora ar pleca în tabăra ALDE. De ce l-a criticat pe Emil Boc?

În ultima perioadă s-a vehiculat în spațiul public faptul că senatorul liberal Marius Nicoară și-ar pregăti terenul să plece în ALDE. Aceste informații au apărut în contextul în care senatorul a avut o întâlnire cu Călin Popescu Tăriceanu. Mai mult, l-a criticat pe Emil Boc în ceea ce privește proiectul metroului în Cluj, ceea ce ar putea duce la speculații privind unele opinii divergente în interiorul partidului.

Marius Nicoară spune că nu are de gând să plece din PNL. Cel puțin acest lucru l-a spus luni.

“Am fost la o discuție cu Călin Popescu Tăriceanu într-o chestiune legată de o biserică, să ajut în cazul unui proiect al unei biserici și probabil de aici s-a speculat că aș fi fost la negocieri ca să mă înscriu în ALDE. Sunt membru PNL, rămân în partid, vine și vacanța parlamentară…”, a declarat Marius Nicoară pentru Ziar de Cluj.

Referitor la metrou, senatorul PNL a precizat că este vorba despre opinii diferite strict pe această temă. În rest, nu are opinii divergente cu Emil Boc, colegul său de partid.

“Nu am opinii contradictorii cu domnul Boc, am doar o viziune diferită asupra acestui proiect al construirii unui metrou în Cluj-Napoca. Eu consider că trebuie să rezolvăm problema traficului în următorii 3-4 ani, pe când metroul este o chestiune pe 15 ani”, a afirmat Nicoară.

Senatorul PNL se arată surprins de faptul că Emil Boc a reîncălzit proiectul metroului, în condițiile în care acesta este un subiect care a mai fost adus în atenția opiniei publice în urmă cu câțiva ani. Chiar și Gheorghe Funar visa la metrou și tunel pe sub Feleac.

Trebuie precizat și faptul că Marius Nicoară s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan. 

Comentarii

dinea

21.05.2018 20:11

mai bine ar pleca din politica de tot ca nu a facut nimic pt acest judet numai a supt o groaza de bani

Nicoara

21.05.2018 21:40

Angajatul ANAF care se uita la filme porno in timpul serviciului a fost dat afara. Nicoara de ce mai este la senat? In plus are dosar penal

Claudia

22.05.2018 05:45

  Adică un gunoi trece dintr-un partid în altul. Dintr-o șleahtă de hoți în alta. 

Un Clujean

23.05.2018 07:26

Just ! Foarte bine spus !

Nicolae Pop

22.05.2018 10:52

.... un nestimtit ca toti parlamentari clujeni... nu au facut nimic pentru prosti carea au votat, doar au praduit tara... trantori... mizerabili..... 

Adauga comentariu