Marius Nicoara: "Domnul Seplecan, daca ar avea onoare, si-ar da singur demisia"

Copresedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, este de parere ca Mihai Seplecan ar trebui sa isi dea demisia de onoare. Astazi, senatorul Alin Tise a cerut demisia presedintelui Consiliului Judetean Cluj, dupa ce, ieri, acesta s-a dat drept castigator al unui concurs organizat de Tarom si aeroportul clujean, "Pasagerul cu numarul un milion", pentru a castiga capital de imagine.

Nicoara: "Imi cer scuze public fata de alegatorii PNL"

Din nefericire pentru PNL, afirmatiile domnului senator Alin Tise sunt reale, pentru mine este incredibil. Voi avea o discutie si chiar o sedinta in Biroul Politic Municipal, vom discuta solicitarile si ceea ce spune domnul Alin Tise, caruia, din pacate, ii dau dreptate.
Imi cer scuze in mod public atat fata de doamna Olanescu Ioana (careia Seplecan a sustinut ca i-a donat premiul castigat, n.r.), cat si fata de restul alegatorilor Partidului National Liberal. Imi cer eu scuze pentru situatia creata si evident vom avea, dupa discutia de la nivelul Biroului Politic Municipal, o discutie si cu liderii Partidului National Liberal la Bucuresti, tinand cont de demnitatea pe care o ocupa domnul Seplecan", a declarat Marius Nicoara pentru Ziar de Cluj.

"Domnul Seplecan, daca ar avea onoare, si-ar da singur demisia"

Alin Tise l-a provocat pe Marius Nicoara sa ceara demisia lui Seplecan. In replica, Nicoara spune ca presedintele Consiliului Judetean Cluj ar trebui sa isi dea demisia de onoare.

"Eu cred ca este vorba de onoarea domnului Seplecan. Demisia nu pot sa i-o cer eu, ca si coleg al lui, din vechiul Partid National Liberal. Demisia i-o poate cere Biroul Politic Judetean si Biroul Politic National. Domnul Seplecan, daca ar avea onoare, si-ar da singur demisia", a declarat politicianul.

Cat priveste un inlocuitor pentru Seplecan la sefia CJ Cluj, Nicoara spune ca decizia va fi luata de comun acord cu colegii din conducerea locala a partidului.

Comentarii

Claudia

11.09.2015 18:18

Porcii se contestă între ei!!

giusi

12.09.2015 06:57

onoare la idiotul asta ? cred ca glumesti !

Florin

12.09.2015 08:38

Jegos caracter Nicoara. Ma uitam la el cu admiratie acum vreo 12 ani ! E un caracter infect, duplicitar, lipsit de continut si extrem de versatil. Manaca din aceasi oala in care s-a cacat cu o usurinta extraordinara. Rusine !!!

Adauga comentariu