Marius Nicoara despre candidatul Octavian Buzoianu: “Sunt dezamagit ca a ales sa reprezinte PSD”

Senatorul Marius Nicoara a afirmat azi ca este dezamagit de "prietenul" sau Octavian Buzoianu pe motiv ca acesta  a decis sa candideze pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca sustinut de Partidul Social Democrat. 

Prietenia dintre senatorul liberal Marius Nicoara si omul de afaceri Octavian Buzoianu are radacini vechi. Cu toate acestea Nicoara se considera dezamagit de faptul ca prietenul sau a ales sa fie sustinut in lupta penru castigarea primariei Cluj-Napoca de catre un partid de stanga, in speta PSD. Nicoara a afirmat ca l-a chemat in echipa liberala pe Buzoianu in repetate randuri insa acesta nu a dat curs initiativei senatorului motivandu-si decizia ca nu mai este interesat de viata politica.

    “S-au facut diverse speculatii despre amicitia mea cu Octavian Buzoianu. Octavian Buzoianu este intradevar prieten vechi cu mine, ma cunsoc foarte bine cu el. Sunt cu atat mai surpsins si mai dezamagit ca a ales sa reprezinte PSD. L-am chemat in PNL de foarte multi ani. A spus ca  nu il mai intereseaza viata politica si atunci nu a venit in PNL din pacate. Repet imi pare rau ca s-a alaturat Partidului Social Democrat”, a afirmat Marius Nicoara.

    

Comentarii

Cineva

25.04.2016 13:19

Mai retrageti-va naibii din politica, mizerabililor!!!

Adauga comentariu