Marius Nicoara: Clujul i-a dat un semnal puternic lui Ponta, sa tina cont de el, sa nu mai lase Clujul in deriva: sa fixeze data alegerilor la CJ

Marius Nicoara, seful PNL Cluj, s-a declarat extrem de onorat de scorul pe care Klaus Iohannis, seful sau de partid, l-a primit la Cluj-Napoca.

“Dar cel mai tare sunt mandru de faptul ca Clujul a facut o prezenta la vot istorica. Sunt mandru de clujeni, de tinerii ce si-au decis singuri soarta, nelasandu-se manipulati. Ce s-a intamplat la Cluj arata nivelul inalt de cultura civica al cetatenilor din acest oras. Se cuvine ca, pe langa tineri, sa le multumesc si celor de varsta a doua si a treia care au votat zdrobitor pentru Iohannis. Nu s-au lasat mituiti de pomeni electorale, nu s-au lasat mintiti. Stiam ca o sa scoatem un scor bun, dar cel obtinut in aceasta duminica este fabulos. Nu s-a incheiat inca numaratoarea, dar este posibil sa atingem si 80% in favoarea noului presedinte al Romaniei”, a declarat Marius Nicoara.

Primul gand pe care Nicoara il adreseaza catre Victor Ponta este demisia de onoare de la Palatul Victoria.

“Stiu ca nu-si va da demisia, desi a fost in mod evident infrant de voturile cetatenior care au aratat in mod clar ca nu mai este dorit acolo. Al treilea judet din tara ca si prezenta, adica Clujul, nu mai poate fi ignorat. Ii solicit lui Ponta sa nu mai lase Clujul in deriva si sa organizeze in interiorul termenului legal alegerile pentru functia de presedinte la Consiliul Judetean. Ne-am saturat de bataia de joc la adresa Clujului”, a conchis Nicoara.

Potrivit senatorului Nicoara, Clujul este locul 1 pe tara la numarul efectiv de voturi indreptate spre Klaus Iohannis.

Comentarii

Liberal

17.11.2014 18:27

Nu ai nici un merit Dl senator porno

Adauga comentariu