Marius Merca, abonat si la banii Consiliului Judetean

Faptul ca Marius Merca este un apropiat al primariei clujene si ca, de cele mai multe ori, este responsabilul de serviciu cu sonorizarea la diferite evenimente publice nu mai este niciun secret. Doar pentru cele cinci zile de concerte din Piata Unirii pentru Zilele Clujului, MM Show, firma lui Marius Merca, a incasat, potrivit declaratiei acestuia, nu mai putin de 8.000 de euro pentru sonorizare. Merca are, in schimb, relatii de afaceri si la Consiliul Judetean, mai precis la Asociatia Produs de Cluj, unde in 2012 s-a ocupat de toate cele sapte targuri organizate. De fiecare data, inainte cu o zi, doua, de inceperea targului s-a incheiat un contract de prestari servicii in valoare de 8.000 de lei pentru “inchirierea echipamentului scenotehnic, lumini, sunet si asistenta tehnica de specialitate”. Targurile marca Produs de Cluj dureaza de regula trei zile, de vineri pana duminica. Reprezentantii Produs de Cluj au motivat alegerea firmei MM Show pentru fiecare targ sustinand ca a fost singura oferta primita. Nu aceeasi situatie a fost in acest an, cand contractul a fost incheiat tot cu Merca, el avand oferta cea mai mica din totalul de trei depuse. Contractul de prestari servicii pentru Targul Produs de Cluj din Gherla din luna mai s-a incheiat cu MM Show pentru suma de 10.000 de lei.
“Pentru acest eveniment au mai fost depuse doua oferte, de catre SC Byron SRL in valoare de 15.000 de lei si SC Hit Faget SRL, in valoare de 12.000 de lei”, au aratat reprezentantii Asociatiei Produs de Cluj.
Interesant este ca atat SC Hit Faget SRL, cat si MM Show au acelasi sediu social, pe strada Grigore Alexandrescu nr 32, iar in urma cu cativa ani Merca se recomanda ca patronul firmei SC Hit Faget SRL. La un simplu calcul, reiese ca in 2012 si 2013 Marius Merca a luat de la Consiliul Judetean, prin intermediul Produs de Cluj, 66.000 de lei, adica peste 15.000 de euro. Foto: ftr.ro

Adauga comentariu