Mariana Mirea, mana cu care Pomohaci isi gestioneaza averea IMENSA ascunsa. O babeta ce se prezinta drept "directoare" este scutul financiar al lui Pomohaci

Mariana Mirea. Sa tineti bine minte acest nume caci ne vom mai bate de el. Are 68 de ani, s-a nascut in 1949 in localitatea Cartisoara, judetul Sibiu, si acum domiciliaza in Făgăraş, str. Nicolae Bălcescu nr. 45, jud. Braşov, acolo unde, potrivit Registrului Comertului, se afla sediul social al unor firme detinute de ea.

Nu apare nicaieri cu numele decat in maxim doua mentiuni pe Google despre ceva scandal din Moldova. Ziaristii stiu ca doar prin "doamna Mariana" se ajunge la "Cristian" si doar Mariana Mirea este abilitata sa discute despre onorariile "artistului", ca e vorba de spectacole de muzica religioasa sau populara. In acest moment, Ziar de Cluj ancheteaza la toate serviciile de Cadastru judetene din Transilvania TOATE proprietatile pe care aceasta Mariana Mirea le are. Se spune ca ea este interpusul lui Pomohaci. Iata si o marturie, deocamdata sub anonimat, dar pe care o "albim" daca Mirea are chef de procese:

"In 2007 am cumpărat un apartament de la acest Pomohaci in Brașov. Nu era pe numele lui. A venit cu o " directoare " de la Făgăraș care il plimba peste tot cu mașina. In decurs de o săptămâna a mărit prețul cu peste 10.000 de Euro.

Era in centrul civic Brașov. Scos la vânzare de către o doamna. Care venea la vizionari. Ne-a spus ca e a unei doamne din Fagaras. Nicidecum Pomohaci. Când am hotărât sa îl iau, a venit Dna " proprietara " și mi-a zis ca de fapt e al unui preot cantaret. Când a văzut ca are clienți, eram mai mulți, ne-a zis ca ne va comunica exact când se va vinde. Adică au vrut sa ridice prețul. M-a sunat agentul zilele următoare sa îmi zică ca nu mai e de vânzare la prețul acela. Au mărit prețul cu vreo 12-13 mii euro. In fine, când l-am luat, a venit Pomohaci in persoana cu o mașina cu doamna directoare, cum ii spunea, și a vrut doar bancnote de 500 euro verificate.

Eu pe atunci nu știam de cântărețul Pomohaci, și 2 colege care îl știau de la tv de la birou la servici au fost uluiți când au auzit ca el era vânzătorul. A venit in haina preoțească neagră, cu crucea la gât. Am spus tuturor ca om mai ciudat nu am văzut. Trecea de la o stare la alta intr-o secunda. Uluite:) 

Ai mei și cu mine vroiam in zona. Era boomul imobiliar atunci. Am negociat. Mai era încă cineva interesat. Nu a mai lăsat la pret.

Prețul lui inițial atunci era 80.000 parca și l-am luat cu 92.000. După ce a văzut ca sunt destui clienți. A vrut doar in bancnote de 500, nu am avut și l-au apucat crizele. Pana la urma am găsit la banca", spune sursa noastra.

 

Doamna Mirea e cea din stanga:

 

Astazi, doamna Mirea a fost prezenta la Alba-Iulia, dar s-a fofilat urgent cand a vazut camerele de luat vederi. Nu s-a putut fofila si de noi:

Despre relatia celor doi, de simbioza financiare, se spun multe. Se vorbeste despre oameni convinsi sa isi doneze averea lui Pomohaci, despre zeci de apartamente in Transilvania, dar noi nu dam crezare zvonurilor. Noi vom reveni cu cifre si dovezi. Fiindca doamna Mariana Mirea merita sa fie cunoscuta de publicul larg. Si de catre Fisc.

Adauga comentariu