Mariana Mirea, mana cu care Pomohaci isi gestioneaza averea IMENSA ascunsa. O babeta ce se prezinta drept "directoare" este scutul financiar al lui Pomohaci

Mariana Mirea. Sa tineti bine minte acest nume caci ne vom mai bate de el. Are 68 de ani, s-a nascut in 1949 in localitatea Cartisoara, judetul Sibiu, si acum domiciliaza in Făgăraş, str. Nicolae Bălcescu nr. 45, jud. Braşov, acolo unde, potrivit Registrului Comertului, se afla sediul social al unor firme detinute de ea.

Nu apare nicaieri cu numele decat in maxim doua mentiuni pe Google despre ceva scandal din Moldova. Ziaristii stiu ca doar prin "doamna Mariana" se ajunge la "Cristian" si doar Mariana Mirea este abilitata sa discute despre onorariile "artistului", ca e vorba de spectacole de muzica religioasa sau populara. In acest moment, Ziar de Cluj ancheteaza la toate serviciile de Cadastru judetene din Transilvania TOATE proprietatile pe care aceasta Mariana Mirea le are. Se spune ca ea este interpusul lui Pomohaci. Iata si o marturie, deocamdata sub anonimat, dar pe care o "albim" daca Mirea are chef de procese:

"In 2007 am cumpărat un apartament de la acest Pomohaci in Brașov. Nu era pe numele lui. A venit cu o " directoare " de la Făgăraș care il plimba peste tot cu mașina. In decurs de o săptămâna a mărit prețul cu peste 10.000 de Euro.

Era in centrul civic Brașov. Scos la vânzare de către o doamna. Care venea la vizionari. Ne-a spus ca e a unei doamne din Fagaras. Nicidecum Pomohaci. Când am hotărât sa îl iau, a venit Dna " proprietara " și mi-a zis ca de fapt e al unui preot cantaret. Când a văzut ca are clienți, eram mai mulți, ne-a zis ca ne va comunica exact când se va vinde. Adică au vrut sa ridice prețul. M-a sunat agentul zilele următoare sa îmi zică ca nu mai e de vânzare la prețul acela. Au mărit prețul cu vreo 12-13 mii euro. In fine, când l-am luat, a venit Pomohaci in persoana cu o mașina cu doamna directoare, cum ii spunea, și a vrut doar bancnote de 500 euro verificate.

Eu pe atunci nu știam de cântărețul Pomohaci, și 2 colege care îl știau de la tv de la birou la servici au fost uluiți când au auzit ca el era vânzătorul. A venit in haina preoțească neagră, cu crucea la gât. Am spus tuturor ca om mai ciudat nu am văzut. Trecea de la o stare la alta intr-o secunda. Uluite:) 

Ai mei și cu mine vroiam in zona. Era boomul imobiliar atunci. Am negociat. Mai era încă cineva interesat. Nu a mai lăsat la pret.

Prețul lui inițial atunci era 80.000 parca și l-am luat cu 92.000. După ce a văzut ca sunt destui clienți. A vrut doar in bancnote de 500, nu am avut și l-au apucat crizele. Pana la urma am găsit la banca", spune sursa noastra.

 

Doamna Mirea e cea din stanga:

 

Astazi, doamna Mirea a fost prezenta la Alba-Iulia, dar s-a fofilat urgent cand a vazut camerele de luat vederi. Nu s-a putut fofila si de noi:

Despre relatia celor doi, de simbioza financiare, se spun multe. Se vorbeste despre oameni convinsi sa isi doneze averea lui Pomohaci, despre zeci de apartamente in Transilvania, dar noi nu dam crezare zvonurilor. Noi vom reveni cu cifre si dovezi. Fiindca doamna Mariana Mirea merita sa fie cunoscuta de publicul larg. Si de catre Fisc.

Comentarii

Calin Popa

26.06.2017 20:57

De exemplu, acest preot pedofil are in Cluj-Napoca, pe str. Pasteur 22-24, 4 apartamente. E greu tare pentru nenorocit. Partea proasta e ca 75% dintre acești slujitori ai domnului sunt niste borfasi!

unu'

26.06.2017 21:37

@Calin Popa: sunt curios despre sursa procentajului de 75% de "borfași slujitori ai domnului" - cine v-a luminat?Sunt sigur că Domnului și Mântuiitorului nostru Iisus Hristos, nu îi slujesc borfașii, deși a fost unul pe cruce de-a dreapta Sa.Nu e bine să extrapolăm mizeria unui măr stricat asupra întregii livezi cu meri.

bunelul

26.06.2017 23:37

@unu - hai ca 75% nu or fi ei rai, dar, din experienta mea de viata (destula), si am cunoscut destui popi, inclusiv am neamuri popi, iti pot spune cu mana pe inima ca la unul bun se mai afla unul care nu are a face cu popia! Fie sunt afaceristi, ca si astia, fie intr-o dunga, fara multa minte, fie lenesi si dedati placerilor, fie fara chemare, fie curvari sau care isi bat nevasta!

Dudu

27.06.2017 06:29

Cicain centrul Clujului ar avea peste zece aparamente,case, sursa de incredere. 

Virgil Margineanu

27.06.2017 07:48

Da ,si pe Calea Motilor 71-73 ,,Cluj Napoca,3 apartamente,,achizitionate in 2008,cu cca 480.000 euro ,banii cash,,este blocul vis-a-vis de Spitalul de Copii,,

dar vai

27.06.2017 10:18

@Virgil - nu au costat asa mult...

Nicolae

27.06.2017 13:28

In Bistrita are apartamente in blocul de la Magnolia, langa Kaufland nou, recent a achizitionat doua pe Crinilor in blocul lui Negrea.Cladire in centrul pietonal cu spatiu comercial si la etaj 2 apartamente. Saracul....

Dragomir

27.06.2017 17:23

ANAF mai exista in Romania? Sau ANAF se ocupa doar de popriri pe conturile firmelor mici si foarte mici pentru sume derizorii? Uitati aici un caz de evaziune fiscala cat Catedrala Mantuirii Neamului de mare?ANAF ce parere are? 

john

27.06.2017 19:50

Raman stupefiat despre ce vad si aud! cu cat se vorbeste mai mult cu atat este mai real. Problema este ca in tara mita si coruptia sunt la cote maxime si atunci e normal ca raul invinge ! Nici asta nu mi se pare normal. Asta inseamna ca degeaba se scote adevarul la iveala ! veti vedea !

Creștin

30.06.2017 14:02
Unde au fost și unde sunt organele în drept : poliția, dna, sri, anaf și multe alte instituții ale statului și religioase ?! Cum, de abia acum au ieșit la iveală, atâtea lucruri și fapte care mai de care mai dihai, de care chestiuni, ne : înspăimântam, nu ne vine să credem că poate fi adevărat, parcă aparțin domeniului fantastic..... ?! Ce au făcut organele în drept, este uluitor, credem că în spatele tuturor acestor fapte a stat cineva cu-n spate puternic, care l-a susținut în toate aceste lucruri și fapte care sunt spre tulburarea oamenilor, rătăcirea oamenilor de la dreapta credință creștină ortodoxă, totul este și a fost bine gândit, coordonat și pus la punct de persoane din țara noastră și din afara României ! Trebuiesc căutate persoanele care au fost și sunt în spatele marii afaceri și apoi studiat și cercetat cazul pomohaci, pentru că el, pomohaci, nu a lucrat de unul singur și de capul lui, ci este o mare încrengătură, căutați și răscoliți totul și toate, sunt multe persoane care au contribuit la toate aceste josnicii și mizerabilă întâmplare, cauți și la celelalte culte existente în România, suntem siguri că și acolo este la fel de mare murdărie și mocirlă ?!

Adauga comentariu