Marian Godină, fără permis după ce a fost surprins de radar cu 113 km/oră în localitate. A luat și o amendă de 652 de lei

Marian Godină povestește pe blogul personal cum a rămas fără permis după ce s-a grăbit să ajungă acasă. Venea din Republica Moldova și a fost surprins de radar cu 113 km/oră în localitate. A luat și o amendă de 652 de lei. Marian Godină își recunoaște vina și povestește toată întâmplarea pe blog. 

„Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă.

Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă. Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am.

N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile.

M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc.

Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu.

Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama.

N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit“, a relatat Godină.

Aici puteți găsi povestea pe larg

 

sursa foto: Știri de Brașov

Adauga comentariu