Maria Nazionale a incantat inimile clujenilor

Una dintre cele mai indragite cantarete de muzica pop din Italia, Maria Nazionale, aflata pentru prima data in tara noastra, a sustinut duminca seara in Sala Sporturilor Horia Demian, un concert de exceptie. Peste 2.500 de clujeni au asistat cu emotie la spectacolul artistei. Vocea puternica a cantaretei a reusit sa transmita publicului clujean pasiunea muzicii italienesti.

In organizarea Amprenta Advertising si cu sponsorizarea IT EBS Romania, una dintre cele mai renumite cantarete de muzica pop din Italia a sustinut ieri seara un concert de zile mari la Cluj-Napoca. Vocea s-a puternica a ridicat sala in picioare, iar celebra piesa “Ciao,Ciao”, a fost punctul de rezistenta al concertului.

La ora 20.15 minute, Maria Nazionale a urcat pe scena, iar in aplauzele publicului a salutat intr-o romano-italiana “Buuona sera, Cluj”.  Atat persoanele aflate la zona VIP, cat si spectatorii aflati in numar mare in cele doua tribune au inceput sa danseze in cea de a doua parte a spectacolului, cand Maria Nazionale a interactionat cu cei prezenti in sala. Publicul clujean, in mare parte fan al muzicii napoletane, a savurat fiecare melodie a artistei pana tarziu in noapte.

Maria Nazionale s-a nascut in 1969 in orasul Torre Annunziata, provincia di Napoli. Si-a inceput cariera muzicala la varsta de 13 ani, afirmandu-se prin interpretarea melodiilor clasice napoletane. De-a lungul carierei muzicale artista si-a lansat 14 discuri, ultimul dintre acestea “Puortame a Cammena” fiind lansat in aprilie 2008. Tot in 2008 ca si actrita de data aceasta, Maria Nazionale a fost protagonista filmului Gamorra, pelicula castigand  Marele Premiu la Festivalul de Film de la Cannes in acel an. 

Adauga comentariu