Marea refaţadizare: lucrări de mântuială, doar cât să nu se plătească impozit majorat

Comentarii

Mihai Dragoescu

22.02.2017 11:12

Impozitul e de 6 ori mai mare. Este marit cu 500%, deci de 6 ori.

busu

22.02.2017 11:24

Eh... ar fi fost distrus... poate usor avariat, sa nu exageram.La subiect, varianta pe care am inteles ca a adoptat-o primarul din Oradea este ca Primaria efectueaza lucrarile la cladirile afectate si proprietarii pot plati in rate.Adica, Primaria ii si ajuta, nu doar ii obliga. Rezultatul, se plateste in rate, deci proprietarii isi pot permite, orasul arata frumos. La noi, chiar daca vor plati impozite majorate, cladirile vor ramane asa cum sunt.

geo

22.02.2017 11:29

Mucles. Daca n-ai bani sa renovezi cladirea in care stai, ar trebui sa iei in calcul vanzarea. Cu banii luati pe o cladire darapanata in centru iti iei casa nou nouta la periferie.

Cineva

22.02.2017 13:39

Imagineaza-ti ca statul a confiscat acum 70 de ani cladirea de la bunicii tai. Dai statul in judecata si iti recuperezi cladirea. Statul a folosit cladirea 70 de ani si nu a bagat nici un ban in ea. O castigi si e darapanata. Ai tu zeci de mii de euro sa o renovezi? Ca ce chestie sa renovezi tu o cladire folosita de stat timp de 70 de ani? Cade tencuiala pe masini/oameni? Nasol, dar nu esti vinovat. O expertiza poate arata faptul ca ai bagat bani in avocati ca sa castigi procesul, ai castigat casa acum 2-3 ani, iar din lipsa finantelor nu o poti (si nu esti obligat) sa o repari, iar statul ramane vinovat. Nimeni nu poate obliga sa bagi zeci de mii de euro intr-o cladire, mai ales cand nu ii ai si cand casa a fost castigata recent. Daca statul nu a bagat zeci de mii de euro timp de 70 de ani, cum ar putea sa bage acesti bani un cetatean?

Adauga comentariu