Marea Copăceală, un program de succes, a început în Cluj-Napoca

Dacă programul Marea Refațadizare este pe cale să își dea obștescul sfârșit, Primăria poate demara un alt program, Marea Copăceală. Acest proiect dă semne deja că va avea succes și se va derula fără niciun fel de probleme.

Pe acoperișurile tot mai multor imobile din centru au început să crească arbori. Este semn clar că Marea Refațadizare merge ce pe roate pătrate. De exemplu, pe strada Samuel Brassai, în spatele Sora Shopping Center, acoperișul din țiglă al unei clădiri care abia se mai ține pe picioare a fost străpuns de un copăcel, care se tot înalță mândru către cer. Se pare că valul masiv de ninsoare care s-a abătut asupra orașului acum o săptămână l-a lăsat rece pe falnicul pui de arbore care crește nestingherit pe acoperiș.

Pe strada Memorandumului, crește un alt arbore, tot prin acoperișul unei clădiri aflată într-o stare de degradare vizibilă.
Așteptăm noi semne ale programului Marea Copăceală.

Comentarii

Radu

27.04.2017 19:37

Ați greșit încadrarea. Este vorba despre o "clădire verde", ce beneficiază în consecință de scutire de impozit.

istoric pamfletar

27.04.2017 22:24

Bai primare! Bai BOCitanie! Acum stiu de ce l-ai angajat pe Mircea Avram Ciordel in primarie prin detasare. Ai aflat ca el stie unde sunt buxushii cei mai scumpi.  Finul tau Paunel inca nu a recuperat paguba.

Adauga comentariu