Marcel Ţenter înainte de meciul 2 cu Steaua, ultimul de la Polivalentă pentru clujeni: “Vreau o echipă mai motivată”

U-BT Cluj întâlneşte astăzi, miercuri, Steaua Bucureşti, în meciul 2 din finala mică a campionatului, pentru clujeni fiind ultimul joc din sezon în faţa propriilor suporteri.

Marcel Ţenter doreşte ca elevii săi să fie mai motivaţi decât în primul meci şi să şteargă totodată amintirea ultimei partide de acasă, pierdute la 20 de puncte cu CSM Oradea, în semifinale.

Jocul 2 dintre U-BT Cluj şi Steaua se dispută miercuri de la ora 19 la Sala Polivalentă, iar clujenii au nevoie de o victorie pentru a trimite confruntarea în decisiv, care ar urma să aibă loc în capitală. În finala mică se joacă după sistemul cel mai bun din 3 meciuri, iar în primul meci Steaua s-a impus cu 82-75.

Marcel Ţenter crede că dezamăgirea ratării calificării în finala mare are încă urmări şi aşteaptă mai multă motivaţie de la propriii jucători:

“Nu am fost mulțumit de gradul de responsabilitate și de motivație al unor jucători. Acest lucru se datorează în mare parte dezamăgirii necalificarii în finala campionatului. Îmi doresc o echipa motivată, dornică să învingă și să facă spectacol în faţa propriilor suporteri. Ne dorim o victorie și o evoluţie frumoasă. Vrem să le mulţumim fanilor pentru că ne-au susţinut meci de meci, într-un numar record de mare. Sperăm ca prin jocul nostru să ştergem din memorie impresia din ultimul joc de acasă, un joc dezamăgitor, și sa ne bucuram împreună de baschet de calitate”, a declarat Marcel Ţenter pentru Cjsport.ro.

Medalia de bronz ar reprezenta pe de o parte satisfacţia unei performanţe pe care U-BT nu o are în vistierie, dar şi regretul că echipa nu a câştigat campionatul, a adăugat tehnicianul.

Amintim, U-BT Cluj şi Steaua Bucureşti dispută finala mică a Ligii Naţionale de Baschet Masculin după ce au pierdut semifinalele cu CSM Oradea, respectiv BC Mureş.

 

Adauga comentariu