Marcel Ciolacu spune că va avea o întâlnire cu PSD Cluj. Primarii social-democrați nu știu nimic nici despre alegeri pentru conducerea partidului, nici despre întâlnire

Primarii social-democrați din Cluj habar nu au când se vor organiza alegeri pentru desemnarea unui președinte al partidului la nivel local. Deși Marcel Ciolacu spune că săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire regională, inclusiv cu conducerea PSD Cluj, social-democrații din Cluj nu au fost informați cu privire la acest eveniment.

Iată ce au răspuns primarii PSD atunci când au fost întrebați de redactorul Ziar de Cluj dacă știu când vor avea loc alegeri pentru conducerea județeană a partidului și dacă au primit în acest sens vreo informație de la conducerea națională:

Grigore Fati, primar Apahida:

Nu știu, nu m-a informat nimic conducerea națională.

De asemenea, primarul social-democrat din Apahida nu a primit nicio informație despre o posibilă întâlnire regională a partidului.

Lucia Suciu, primar Chinteni:

Nu am stabilit nimic cu privire la alegeri. Nu am fost anunțați despre o întâlnire regională, nu s-a purtat nicio discuție pe acest subiect.

Marius Pop, membru PSD Cluj:

S-a pus problema organizării alegerilor, au fost foarte multe discuții, dar nu cred că există un termen stabilit. Se tot discută continuu, deci au avut loc discuții și mai demult și mai recent, chiar săptămânile trecute, dar nu cred că s-a stabilit o dată certă.

Nici Marius Pop nu știe nimic despre întâlnirea regională.

Marcel Ciolacu, președintele PSD a declarat astăzi pentru Ziar de Cluj că "săptămâna viitoare o să am o regională, inclusiv cu conducerea de la Cluj. Când se vor organiza alegeri în toată țara unde sunt interimare atunci se vor face și la Cluj”.

Întrebat când estimează că vor avea loc alegeri pentru toate filialele, Ciolacu a răspuns că „atunci când va decide Consiliul Politic Național pentr că așa funcționează în democrația unui partid”.

Adauga comentariu