Marcel Ciolacu nu va fi votat la Congres de deputaţii Nasra şi Itu, pe care s-a chinuit atâta să îi readucă în PSD Cluj doar pentru a distruge organizaţia

Leneşi, trădători şi laşi. Aşa i-a caracterizat mereu în faţa lui Marcel Ciolacu Liviu Alexa, fostul preşedinte atipic al PSD Cluj, cel care a refuzat mereu să îi primească înapoi în filială pe Cornel Itu şi Horia Nasra, deputaţii aleşi pe listele PSD şi care au fugit la Pro România ca nişte lepre, cerându-se înapoi, după numai cinci zile, când şi-au dat seama că acolo se ocupaseră locurile goale de alţi arivişti.

Alexa a plătit cu funcţia încăpăţânarea de a-i spune lui Ciolacu că cei doi trădători nu merită nici măcar un scuipat.

În cele câteva luni de la reprimirea lor în PSD Cluj, obositul Cornel Itu a dat de două ori pe la partid, iar Nasra i-a isterizat pe toţi, până şi pe Simon Ghiţă, cu agenda lui paralelă şi încercarea sa isterică de a reveni la şefia filialei (acuma face vizite la primari, dar nu îl bagă nimeni în seamă).

Însă, acum, altă dandana: cei doi caşbeci au vorbit cu Remus Lăpuşan, şeful Pro România Cluj, căruia i-au transmis că nu îl vor susţine pe Ciolacu la şefia partidului.

Vezi, Marcele, pe cine nu laşi să moară...

Lucrurile sunt previzibile la Cluj: o să aibă loc anul ăsta doar alegeri locale, primarii PSD o să piardă pe capete, PSD Cluj va ajunge şi mai jos decât minimul istoric de la europarlamentare, Ciolacu va rămâne fără cap după locale şi aia e... Eterna poveste cu Clujul blestemat.

Adauga comentariu