Marcel Ciolacu a leșinat în timpul unei conferințe de presă - VIDEO

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a leșinat în timpul unei conferințe de presă.  Potrivit PSD, Ciolacu a suferit o criză de lipotemie cauzată de căldura din sală, dar și de activitatea intensă desfășurată în ultima perioadă.

”Astăzi, în timpul conferinței de presă, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid. Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii.”, arată cei de la PSD, potrivit stiripesurse.ro

Marcel Ciolacu a început să tremure în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD. Acesta s-a prăbușit peste pupitru și a căzut la pământ.

Ciolacu și-a revenit repede după ce jurnaliștii l-ar fi stropit cu apă pe față, ulterior acesta s-a deplasat cu o mașină la spital.

Marcel Ciolacu se află acum la Spitalul Militar unde i se fac analize pentru a exclude un posibil accident vascular cerebral.

Adauga comentariu