Marcel Bonțidean a trimis Poliția Locală la amendat mașini în cartierul Andrei Mureșanu

Tovarășul Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale ar trebui să își treacă ca motto pe ușa de la biroul următoarea cugetare: “Când ești prost de mic, dacă devii șeful Poliției Locale, nu mai te joci”.

La asta s-or fi gândit și locuitorii cartierului Andrei Mureșanu, vineri la ora 17.30 când domnul Bonțidean a asmuțit un echipaj ca să dea amenzi, țineți-vă bine, celor care și-au parcat mașinile în fața propriilor case.

Vă dați seama ce îi cloncăne neuronii lui Bonțidean în ziua de vineri după masa dacă a ajuns să își apuce de amendat mașinile greucenilor care locuiesc în cartierul de lux al Clujului?

Oare s-o fi gândit domnul Bonțidean că unde ar trebui să își parcheze mașina proprietarul unei case neprevăzute cu garaj? În Apahida?

Deși Emil Boc și Bonțidean au declarat ferm că Poliția Locală nu activează în cartiere pentru a amenda mașini, iată dovada că se poate.

Comentarii

Gerula

13.05.2017 08:19

E ok, daca eu nu am voie sa-mi parchez mașina în fața blocului din Mărăști, de ce băieții din Andrei Mureșanu au voie în fața casei? E stradă lor și noi nu știm?

Nicu

13.05.2017 10:02

Situatia nu e chiar asa, daca nu ai garaj o parchezi in curte, dar sa tii masina pe trotuar e pur si simplu sfidator. Sa nu-mi spuna nimeni ca nu au loc in curte ca nu-i cred. Zilnic trec prin zona si sunt strazi pe care se circula la intelegere pe un singur sens, de obicei peste linia continua din cauza masinilor parcatepe ambele parti, atat riverani cat si altii., chiar in intersectii ori treceri de pietoni. Dintr-o zona linistita, o adevarata jungla urbana.

Dan

14.05.2017 20:11

Adevarat. De ce sa nu se dea amenzi daca parcheaza si blocheaza trotuarul si trebuie sa treci pe strada. Foarte bine ca au dat amenzi, ar trebui zilnic, garaj si curte si toate masinile sunt in strada. Cel mai bun exemplu este strada Predeal, case si curti dar toate masinile pe trotuare ca lenea e mare doamna. 

Unu'

16.05.2017 13:03

Nu e bine ce s-a întâmplat. Situația e ridicolă, oamenii chiar nu au unde parca!Majoritatea rezidenților din Andrei Mureșanu au două sau mai multe mașini la fiecare casă, iar în curți încape maxim una. Se poate parca ocupând doar o porțiune de trotuar, astfel încât  mamele cu cărucior să poată trece neîmpiedicate.  E mai greu pe străzile pe care primăria a alocat chiar și sub 1 metru pentru trotuar (ex. str. Prislop, Trifoiului), dar în rest, se poate împăca pietonul cu mașinile parcate.Poliția comunală ar face bine să priceapă și să ne lase în bună pace.

Radu Doinea

16.05.2017 14:18
"Poliția comunală ar face bine să priceapă și să ne lase în bună pace." Adica politia sa ignore legea? Pe bune? Respectati legea si nu se ia nimeni de voi

Adauga comentariu