Marcaje trasate greșit pe DN1 Cluj-Florești. Viața clujenilor, pusă în pericol de incompetența instituțiilor statului

Incompetența naște monștri! Șoferii clujeni care tranzitează zilnic DN1 Cluj-Florești sunt puși în pericol de incompetența instituțiilor statului. După ce carosabilul a fost refăcut, au fost trasate marcajele, dar surpriză, acestea sunt greșite și favorizează producerea unor accidente rutiere grave.

Noile marcaje de pe DN1 permit virajul la stânga peste trei benzi de circulație din sens opus. Șoferii au remarcat imediat că aceste noi marcaje vor provoca accidente, ceea ce s-a și întâmplat la 12 ore după trasarea acestora.

Surpriza cea mai mare este că acele marcaje au fost trasate greșit de firma angajată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”Este vorba despre o eroare de marcaj a firmei care a executat marcajele. Lucrarea este gestionata de Drumurile Nationale. Situatia se va remedia de urgenta”, au transmis reprezentnații primăriei.

Într-o țară fruntașă la numărul de accidente rutiere cauzate de lipsa infrastructurii, CNAIR își permite să angajeze incompetenți a căror greșeli favorizează producerea unor noi accidente. Sperăm că cei responsabili să fie trași la răspundere pentru această eroare ce pune în pericol viața a zeci de mii de persoane.

”Se pare că iresponsabilii din Compania Națională Anti-Infrastructură din România țin cu tot dinadinsul să creeze noi puncte negre pe șosele în loc să le reducă. Cerem desființarea de urgență a acestor viraje la stânga și tragerea la răspundere a celor din CNAIR și Poliția Română care au girat "soluția". Domnilor, dacă nu sunteți capabili să faceți infrastructură rutieră sigură, măcar nu o faceți mai nesigură pe cea existentă!”, potrivit unui mesaj postat de Asociația Pro Infrastructura.

DN1 Cluj-Florești este oricum foarte aglomerat, iar astfel de măsuri nu fac decât să afecteze traficul și mai mult. Autoritățile locale și naționale nu sunt capabile să realizeze centuri ocolitoare care să degreveze DN1, dar reușesc să ia decizii care să afecteze și mai mult traficul. Incompetența autorităților ajunge să pună în pericol viața cetățenilor.

Citește și:

Accident grav pe Calea Florești. Au fost rănite patru persoane (FOTO)

Adauga comentariu