Maratonul vaccinării BOC: Să dea Dumnezeu s-avem blocaje! Să fie atât de multă lume să se vaccineze. Găsim soluții pentru decongestionarea traficului

Așteptările lui Emil Boc de la maratonul vaccinării din Cluj – să vină lume, să vină clujenii la vaccinare, să fie blocaje în trafic, numai să se mențină interesul clujenilor pentru vaccinare! „Găsim soluții pentru decongestionarea traficului”, susține edilul municipiului Cluj-Napoca. 

„Am așteptări să găsim cât mai mulți clujeni în Sala Polivalentă în aceste trei zile. 

Pot să vă spun că pe platoul de la Sala Sporturilor din mașină până acuma s-au vaccinat 10.000 de persoane. 

Și de luni, 17 mai, începe rapelul pentru cei care s-au vaccinat cu prima doză din drive-thru din mașină la Sala Horia Demian”, a declarat primarul Emil Boc. 

Recent autoritățile locale au dat startul vaccinării drive-thru la Sala Sporturilor Horia Demian. 

În acest weekend administrația locală organizează un maraton de vaccinare la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. 

„Să dea Dumnezeu s-avem blocaje, în sens să fie atât de multă lume încât și ăia care vin noi, și ăia care vin vechi să se vaccineze. 

Găsim soluții pentru decongestionarea traficului.

Problema este să nu scadă entuziasmul de vaccinare.

Asta-i prioritatea zero-zero-zero!”, a declarat Emil Boc în cadrul unei intervenții. 

În perioada 14 mai, ora 16:00 - 17 mai, ora 08:00, la Sala Polivalentă BTarena, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina fără programare.

Primul centru de vaccinare drive through din Cluj-Napoca s-a deschis luni, 26 aprilie, pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian. La doar două ore de când a început să funcționeze, s-au imunizat deja 90 de persoane. În jurul orei 15,30, zeci de mașini așteptau la rând, coada fiind până dincolo de Podul Garibaldi. Timpul de așteptare ajungea și la trei ore.

CITEȘTE ȘICentrul de Vaccinare Drive Through de la Sala Sporturilor este suprasolicitat. 90 de persoane s-au imunizat în două ore – VIDEO

Adauga comentariu