Maratonul International AROBS Cluj-Napoca provoaca fanii la stabilirea unui record national

Clujenii sunt invitati sa lase masinile acasa si sa participe la stabilirea recordului pentru cel mai lung lant de sustinatori la un maraton. Mai mult, cea mai creativa echipa de sustinatori, cu cele mai haioase costume va fi premiata. 

Cum ar fi daca maratonul Clujului s-ar transforma intr-un spectacol, creat chiar de locuitorii sai? Asociatia Runners Club si AROBS Transilvania Software si-au aliniat eforturile pentru a-i scoate pe clujeni din case si a-i indemna sa participe la stabilirea unui record national: cel mai lung lant de sustinatori la un maraton. Acesta se va intinde pe o distanta de 10,55 de kilometri, acoperind tot traseul competitiei. Iar pentru ca orice concurs de gen nu este doar despre alergare, ci si despre a face atmosfera, fanii miscarii pot incuraja atletii de pe margine, purtând costume cât mai haioase, cu ocazia Maratonului International AROBS Cluj-Napoca (MIACN), ce se va desfasura in 10 aprilie.  

„In 10 aprilie, iesim din casa pentru a aplauda alergatorii si a stabili impreuna recordul national pentru cel mai lung lant de sustinatori la un maraton. Clujul a dat unul dintre cele mai importante evenimente de alergare din România, iar noi, membrii comunitatii locale, il putem transforma in cel mai frumos spectacol sportiv din tara. Asteptam cât mai multi clujeni la maraton, in speranta ca impreuna vom creste o generatie de fani ai miscarii, care va ajunge sa concureze, peste câtiva ani, cele mai mari evenimente de alergare din lume la capitolul spectacol sportiv si sustinatori”, a spus Horatiu Morar, directorul Maratonului International AROBS Cluj-Napoca.

Cea de a VI editie a MIACN va pune in lumina reflectoarelor publicul competitiei, pentru ca alergarea aduce laolalta sportivi si sustinatori; si unii si ceilalti fac dintr-o simpla cursa un spectacol. 

„Alergarea nu este un sport individual, ci unul trait de familie si prieteni, pentru ca atunci când sustii un alergator, devii parte a succesului lui, medalia lui ti se datoreaza si tie. Cel care alearga nu o face niciodata singur. Lânga el sau pe margine este mereu cineva care il incurajeaza sa mearga mai departe si se bucura cu aceeasi intensitate la finalul cursei. Pornind de la aceste ratiuni, am decis ca focusul editiei de anul acesta a maratonului sa fie fanii. Sub umbrela campaniei «Be GREAT! Inspire others to follow you», vrem sa aducem cât mai multi clujeni alaturi de noi, deoarece comunitatea are rolul de a deveni parte integranta a unui maraton, contribuind la crearea si dezvoltarea acestuia”, a spus Voicu Oprean, CEO al AROBS si sponsorul oficial al competitiei.

Organizatorii evenimentului invita companiile clujene, ONG-urile si iubitorii miscarii sa formeze echipe cât mai mari si sa devina, pret de o zi, cei mai haiosi suporteri ai maratonului. Cei care vor veni costumati vor intra in cursa pentru premiul oferit celei mai creative echipe de fani. Toate detaliile despre acest concurs vor fi oferite de organizatori pe pagina de Facebook a comunitatii Be GREAT!.

Aflat la a VI-a editie, Maratonul International AROBS Cluj-Napoca este o competitie cu un nivel tehnic ridicat, dedicata comunitatii sportive locale si internationale. Gândit de la prima editie ca o manifestare sportiva menita sa reuneasca intr-o competitie deschisa alergatori profesionisti si amatori din tara si strainatate, maratonul a devenit cel mai important eveniment de alergare al Clujului. Competitia face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club in 2016, prin care asociatia promoveaza, in rândul publicului larg, un mod de viata sanatos prin practicarea alergarii sportive. Anul trecut, maratonul a reunit aproximativ 3500 de participanti la toate probele.

Cu o experienta de 18 ani pe piata de IT, AROBS Transilvania Software este o companie cu actionariat 100% românesc, specializata pe dezvoltarea de software pentru aplicatii mobile, solutii de localizare si management al flotelor auto, precum si solutii SFA si CRM pe terminale mobile. Compania, care se regaseste in top 5 angajatori de profil din Cluj-Napoca, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de aproximativ 20 milioane de euro. AROBS are sase centre la nivel national si inca trei birouri in strainatate, in Chisinau (Republica Moldova), Budapesta (Ungaria) si Londra (Marea Britanie).

Adauga comentariu