Maratonul de la Cluj, dedicat victimelor din Boston

Cea de-a treia editie a Maratonului International Cluj, care se va desfasura duminica, va fi dedicata memoriei victimelor exploziilor de la maratonul din Boston.

Afisul postat de organizatori pe pagina de Facebook a evenimentului a strans zeci de like-uri si share-uri in numai patru ore. Mai multi alergatori au comentat ca vor participa la competitia din week-end purtand o panglica neagra in piept, in semn de solidaritate cu victimele din Boston si familiile acestora.

Maratonul de la Cluj a devenit motivatia mai multor actiuni filantropice ale clujenilor. Spre exemplu, bloggerul Adi Hadean va alerga duminica pentru o cauza umanitara – strangerea de fonduri pentru copiii distrofici de la Pediatrie IV Cluj. Acesta va purta pe timpul concursului, contra cost, siglele unor firme, iar banii vor merge catre spital.

Pentru ca Maratonul de la Cluj a reusit sa se impuna ca un eveniment major, cu participare internationala, ce incurajeaza miscarea si stilul de viata sanatos, pentru ca este inspiratie pentru actiuni filantropice si, nu in ultimul rand, pentru ca este solidar cu familiile victimelor din Boston, din partea noastra organizatorii primesc un mare “Jos Palaria!”.

Foto: Afis

Comentarii

GRIG

17.04.2013 21:36

As fi participat si eu dar pentru mine la 50 de ani e prea mult chiar si semimaratonul. As putea 10 km, dar mai mult, ma depaseste si ma distruge. Mult succes participantilor.

Val

18.04.2013 06:58

Dl. Grig, aveti posibilitatea sa va inscrieti la cursa de 6 km, care e gratuita si se va desfasura dupa incheierea maratonului...

Adauga comentariu