Manzat si-a luat soferul si a plecat la pescuit. Nu oriunde, ci in Canada

Marius Manzat, sustinut de PNL la sefia Consiliului Judetean Cluj, este foarte preocupat de problemele judetului. Atat de preocupat, incat zilele trecute si-a luat soferul personal si a plecat la pescuit, pentru a-si satisface marea pasiune. Nu pe Somes, ci in Canada.

Virgil Veres este soferul lui Marius Manzat de ani buni de zile, la Administratia Bazinala de Apa Somes Tisa. Probabil salariul sau de sofer este atat de mare, incat isi permite sa calatoreasca in Canada, alaturi de seful sau, aflat in carti pentru sefia Consilului Judetean Cluj. Cei doi se lauda pe retelele de socializare cu o prada impresionanta, somoni de pana la 18 kilograme.


Marius Manzat este omul propus de PNL pentru sefia CJ Cluj. Dejeanul este director tehnic la Administratia Bazinala de Apa Somes Tisa, de unde a castigat, anul trecut, 80.000 de lei. Cele mai mari venituri le aduce in casa, insa, sotia lui, Camelia Manzat, judecator la Judecatoria Dej. Ea a castigat, anul trecut, peste 240.000 de lei din activitatea de magistrat.

Manzat are o avere impresionanta: nu mai putin de sapte terenuri si trei case. In garaj, are un Hyundai GKG, un Mercedes Benz, un Suzuki si o Dacie.
Anul trecut, consilierul judetean si-a vandut un apartament cu 120.000 de lei. El are depozite bancare de peste 360.000 de lei.

Consilierul judetean mai este asociat si la Palace Impex SRL, ce are domeniu de activitate “Intermedieri in comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun”, dar si la Paliman Prodexim SRL, cu domeniu de activitate “Fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanturi si arcuri”.

Comentarii

phantom

12.10.2015 14:59

alt porc gras cu fata de bandit...si moaca de comunist spalat

Emil

13.10.2015 07:27

Bun pescar !  Daca-i si bun gospodar ...........ar fi bun la CJ .

Adauga comentariu