Manifestare cu iz electoral la inaugurarea Parcului Poligon din Florești. Șulea: ”Nicio legătură cu politica, e o realizare a echipei Horia Șulea”

Primarul comunei Florești a inaugurat azi Parcul Poligonului din Primăria Florești, cu doar o zi înainte de debutul campaniei electorale. Primarul a ținut să precizeze că nu are nicio legătură cuj politica și nu este vorba de un proiect electoral.

”Unii au început să ne acuze că fac campanie electorală. Dacă toate lucrurile mergeau bine, astăzi alegerile erau trecute de mult. Trebuiau să aibă loc în luna iunie. Nicio legătură cu politica, pur și simplu este o realizare a echipei Horia Șulea din Florești”, a declarat primarul Șulea.

Deisgur că nu a pierdut ocazia să le reamintească celor prezenți, așa subtil, că și-a îndeplinit toate promisiunile din programul electoral de acum patru ani, iar contracandidații săi nu fac decât să copieze titlurile din actualul său program ce cuprinde 50 de puncte.

”Am un program electoral în 50 de puncte, alții au programe electorale care se rezumă doar la titlurile din programul meu electoral. Am avut un program în 30 de puncte și de la primul până la ultimul punct a fost îndeplinit, motiv pentru care eu sincer sunt mulțumit de ce am făcut”, declară Șulea. 

Manifestarea care nu are deloc un scop politic și e doar o coincidență că a avut loc înainte de campania electorală, a avut totuși un iz electoral. Copiii au primit baloane, stegulețe cu mesaje precum: voi sunteți viitorul și ouă kinder. Adevărat, nu sunt bere și mici, doar o mică ”amintire” pentru copiii comunei.

”Ouă Kinder pentru copii și apă minerală și plată. Nu să marcăm momentul ci să ne amintim că am fost în 26 august 2020 în parcul încă Poligon și am avut șansa să bem un pahar cu apă și pentru copilași o amintire din acele ouă Kinder”, a explicat Șulea.

 

Parcul Poligonului a fost amenajat de firma Lukacom, una dintre firmele de casă ale primăriei, valoarea investiției fiind de 3,1 milioane de lei. Termenul pentru finalizare lucrării era septembrie 2021, dar s-a reușit reaizarea parcului în jumătate din timpul acordat. Doar o fericită coincidență că proiectul a fost terminat exact înainte de alegeri. Nimic electoral.

Parcul nu poate însă fi folosit de copii, pentru că accesul la aparatele de joacă este restricționat din cauza situației epidemiologice de la nivel național. Copiii vor trebui pentru moment să se mulțumescă doar cu baloanele și jucăriile din oăle Kinder pe care le-au primit. 

 

Adauga comentariu