MANELISTUL MASONERIEI CLUJENE / Petre Pop, consilierul judetean PSD, a mintit ca nu e mason. Avem dovada ca E! Aaaa, ca e "maiestru" la o escrocherie masonica, asta e altceva!

Se alinta pe Facebook scriindu-si numele germanificat. Petre Popp in loc de Pop. In fata prostilor care il cred, susura discret ca e mason cu rang inalt. Lucreaza mereu pe la spate. Asa si-a dinamitat prietenii si colegii, asa a ajuns lingaul lui Cristi Matei. Ii place sa ii se spuna "tanarul sociolog", cand colo e doar un sinecurist uleios care se adapa din banul public si nu e in stare sa faca altceva in viata decat sa o frece la stat. 

Caracter zero din punct de vedere politic, "Popp" se comporta ca orice politican sadea: isi pune neamurile pe posturi caldute la stat. Pop a lins fundul lui Cristian Matei, primar de Turda, si s-a autopus sef al consiliului de administratie al Companiei Apa Aries. Urmarea? Ciprian Iagăr și Alina Iagăr, cumnatul și cumnata lui Petre Pop, au primit joburi bine platite in "sistem". Ciprian Iagăr este angajat al Companiei de Apă Arieș și Alina Iagăr este angajată la Administrarea Piețelor care aparține de Primăria Câmpia Turzii.

Francesca Tătar, fosta Hiriza - nepoata lui Petre Pop este angajată la Compania de Apă Arieș și parașutată tocmai la Departamentul Achiziții. Nicoleta Iagăr - soția lui Petre Pop este angajată la Primăria Câmpia Turzii. Hiriza Ioan - cumnatul lui Petre Pop este angajat la Compania de Apă Arieș. Pai, nu e fain sa te dai moral si virgo-intact si tu sa fii un traficant de influenta politica?

Intre timp, "Popp" are latul tot mai strans la gat. Un proces cu ANI e pe cale sa se termine si se va termina prost. Dar "Popp", marele consilier judetean PSD, cu activitate ZERO, mai are ceva. Un dosar penal pentru diverse fapte de coruptie, unde a belit sacazul.

 

In Cluj, toti is masoni, frate! Cum se explica inflatia masonica

 

Dar nu despre asta voiam azi sa va scriem. Ci despre cat de mincinos ordinar este Petre "Popp". Acum cativa ani, un jurnalist curajos din Campia Turzii, Rares Morar, publica cateva poze socante cu angajati ai primariei, ai Companiei de Apa Aries si alti fraieri, participand la un pretins ritual de initiere masonica. In poza de mai jos, Petre "Popp", Apahidenii, bai, mori de ras, Gheorghe Rece, si multi alti prostalai au cotizat bani seriosi la "maiestrul" "Popp", fiind gadilati la orgoliul lor de copii plecati de la tara si care, iacata!, puteau ajunge "masoni", ca marii boieri ai Romaniei.

 

 

Pozele au starnit rumoare si hohote isterice de ras, dar, pentru adevaratii masoni clujeni pozele au insemnat o rusine. Ne spune unul dintre cei mai importanti clujeni din masoneria romaneasca:

 

"Stimate domn, ce se intampla acolo este o jignire la adresa noastra! Nu avem noi caderea sa intervenim, NOI stim cine suntem. Dar, ca sa va pot oferi o comparatie valida, ce face omul acela la Campia Turzii, domnul Petre Pop, e similar cu practicile paralele ortodoxe ale falsilor preoti sau cu escrocheriile savante ale celor care se dau cititori in stele sau, daca doriti, bunaoara, ale celor care se pretind avocati si fondeaza false barouri. Nu e nimic serios in linia aceea pretins "masonica" pe care o promoveaza acesti oameni, este o minciuna, poarta haine croite de ei cu insemne masonice, dar e o minciuna", ne spune un greu al masoneriei romanesti.

 

Pai, si ce sa facem noi, sa ne rahatim in gustul naivilor din Campia Turzii pe care "Popp" ii fraiereste ca sunt mari scule masonice??? Hahaha, asta e buna!

 

Petre Popp, un spertar mincinos

 

Deși au fost publicate fotografii de la diverse ceremonii masonice, în care și el apare, social democratul a acționat în instanță un site de știri din Câmpia Turzii și a negat vehement că ar fi mason, precizând că face parte doar din Ordinul Cavalerilor de Malta, organizație care se ocupă de acte umanitare, care nu au nici o legătură cu activitatea masonică.

Ia sa auzim putin vocea lui Petrica cum MINTE ca o servitoare cand este intrebat despre apartenenta la masonerie:

 

 

In perversiunea sa morala, consilierul judetean Petre Pop il da in judecata pe bietul jurnalist, care nu isi facuse decat datoria, mai ales ca in declaratia de interese a lui Pop nu figura apartanenta la masonerie, lucru ilegal.

Dupa ce hartuieste ziaristul prin tribunale, Pop pierde definitiv. Instanta constata ca jurnalistul Rares Morar nu a gresit cu nimic si nu l-a defaimat cu nimic publicand acele poze.

 

Nasol e ca Petre Popp este un narcisist masonic, un manelar masonic, asa cum vom arata in exclusivitate in cele ce urmeaza. Vom publica cateva fotografii cu penibilul asta facandu-si selfie, baaaaaaa, selfie in haine masonice, ca escrocii care imbraca haine de cardinal sau episcop, te doare bilaaa!

 

Practic, puteti sa radeti. Dar e de plans. Masoneria inseamna discretie, umanitate, modestie. 

 

In fine, am pastrat adevarata exclusivitate la final. Ati vazut mai sus ca Petre "Popp", care mai nou se "pupa" masonic cu alt "maiestru", Ghita Simon, noul sef al PSD Cluj (te doar softul, nene, tot is masoni in Clujul asta!)

Ati azuit vocea cristalina a lui Petre Pop zicand ca NU e mason, da? Ati citit de la noi ca l-a dat in judecata pe ziarist fiindca acesta ar fi mintit ca e mason. Si a pierdut. 

Ei bine, noi avem dovada ca e mason, acuma ca o fi de rit senegalez sau din loja androida sexual-democrata a lui Lorin Furtuna, nu ne intereseaza. Dar trepadusul asta foloseste hartii, diplome si diverse insemne pretins masonice ca sa ii abureasca pe prosti. Iata-le!

Gata cu joaca, domnu' consilier manelist mason! 

Nota: In riturile serioase, nimeni nu ajunge Maestru atat de repede si mai ales cu "siviul" penibil al lui Petre "Popp".

Adauga comentariu