Mâncare pentru bolnavii de la Clinica Medicală I, cu iz de găinaț FOTO și VIDEO

Încă o ilustrare a modului incompetent în care este administrat Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj a fost înregistrată ieri de către deputatul clujean Emanuel Ungureanu, în zona Clinicii Medicală I. Astfel, unica rampă de acces este folosită pentru transportul meniurilor pentru pacienți, a pacienților bolnavi, precum și a celor decedați. Rampa reprezintă o provocare zilnică pentru personalul medical, care trebuie să transporte căruciorul cu meniuri pe o cale de acces plină de excremente de păsări. 

”După ce mâncarea a ajuns la pacienții din Clinica Medicală I din Cluj-Napoca, cărucioarele rămân în stradă, în ploaie sau sub torente de excremente provenite de la ciori sau porumbeii care își fac veacul în zonă.

Pe rampa de acces în Medicală I se văd clar în imagini excrementele de păsări.

Pe același acces, repet, circulă: mâncarea, gunoiul menajer, gunoiul biologic, personalul medical, bolnavii imobilizați și morții”, notează Emanuel Ungureanu.

Deoarece actuala conducere a SCJUC nu pare capabilă să monteze o rampă electrică, brancardierii și infirmierele se chinuie zi de zi pentru a transporta pacienții pe această rampă:

”Zona este plină de gropi și de mizerie...

Rog public DSP și ITM să se implice în rezolvarea acestor probleme extrem de grave.

Voi solicita săptămâna viitoare Corpului de Control al Ministerului Sănătății să controleze activitatea de management a lui Șușcă”, a declarat Ungureanu.

 

Comentarii

marin

15.06.2018 13:36

astea nu conteaza, gropile, mizeria, lipsa unor conditii decente pt pacienti, lipsa aparatura, instrumentar, medicamente, atitudinea uneori necorespunzatoare a medicilor aroganti si foarte ocupati, superiori etc..etc.., toate astea sunt gargara cu apa rece...important este ca le-au marit salariile la medici si faptul ca ocuparea tuturor functiilor, repet tuturor (de management sau nu), se face numai pe baza de clientela politica sau spagi, relatii, simulacru de concurs.

Adauga comentariu