Manasturenii se plang: "Parkingul s-a transformat in WC public!"

Investitia Primariei Municipiului Cluj-Napoca din zona strazii Primaverii este utilizata, intre altele, pe post de toaleta. Fenomenul a fost reclamat de un clujean care acuza ca "nu vad pe nimeni sa faca curatenie si nu vad nici un politist sa dea o amenda". Oficialii municipalitatii sustin ca locul se igienizeaza de doua ori pe saptamana: martea si joia. 

Localnicul care a facut plangerea este exasperat de mirosul emanat din parking. 

"Parkingul din Manastur, de pe strada Maresal Ion Antonescu , a devenit un WC public", scrie acesta pe domnuleprimar.ro. 

"La intrarea in casa scarii ti se face rau din cauza mirosului de urina. Asta in ciuda faptului ca la parterul cladirii este un birou al politiei comunitare si cladirea a fost dotata cu camere video. Nu vad pe nimeni sa faca curatenie si nu vad nici un politist sa dea o amenda unuia care sa se invete minte si sa-si faca nevoile acasa. E inca unul din locurile care te fac sa te intrebi daca locuiesti in Clujul capitala europeana sau intr-un sat fara caini!", adauga clujeanul, semnandu-se cu cu numele Ioan.

La fata locului, dupa contactarea reprezentantilor primariei, locul arata vizibil curatat de curand. Dare mari de praf neagru se vad in urmele de roti si ale unui curatat rapid cu maturi de rachita, iar cosul de gunoi de la demisol e proaspat golit. 

La subsol totul este scufundat in intuneric. 

Nu lipsesc improvizatiile tipic romanesti. 

In colturile parcarii se vad insa pete de mizerie veche, bucati mici de deseuri si un miros difuz de toaleta de la tara se simte in aer. 

"Curatenia in parking se face de doua ori pe saptamana: martea si joia. Le vom transmite sa ia masuri in privinta aspectelor reclamate", a declarat un reprezentant al Biroului Mass-Media din cadrul Primariei Municipiului Cluj-Napoca.

Comentarii

Chupacapra

23.10.2015 18:50

Manasturenii se plang, dar oare nu tot manasturenii urineaza acolo?

marius

27.10.2015 08:34

Din pacate primarul "a pierdut pariul" pe spatele grupurilor de interese din CL. Clujul se bate cu Caracal pt "capitala aberatiilor administrative". Exista pe strada Stefan Metes 50 de familii blocate in propria curte, au acces interzis pe propriul drum pt linistea unor "smecheri". Primaria a aprobat PUD-uri gresite aberante a facut un lant de "greseli" si cel mai grav e faptul ca refuza sa repare aceasta gresala sustinand in acest fel bataia de joc organizata de acesti "smecheri". Sunt curios daca tot din banii contribuabililor o sa se platesca despagubiri acestor oameni care sunt blocati din luna iunie

Adauga comentariu