Managerul TIFF despre anularea nuntii lui Seplecan de la Castelul Banffy: “Ne bucura aceasta oportunitate”

Anularea nuntii consilierului judetean Mihai Seplecan a fost o veste buna pentru organizatorii Festivalului International de Film Transilvania, care vor putea sa organizeze, la Castelul Banffy din Bontida, evenimentul “Weekend la Castel”, in ultima saptamana din luna mai. Initial, Seplecan urma sa organizeze aici o nunta somptuoasa, cu o mie de invitati.

Mihai Seplecan, consilier judetean PNL, si-a anulat nunta programata la Castelul Banffy in 31 mai. Acest lucru este oportun pentru TIFF, care ar fi dorit sa organizeze aici programe si proiectii de filme. Daca, initial, nunta PNL-istului anula evenimentul “Weekend la Castel” din cadrul TIFF, acum acesta poate sa aiba loc.

“As putea sa zic ca ne bucura aceasta oportunitate. Ne-am reorganizat si ne-am adaptat situatiei, astfel incat vom organiza Weekendul la Castel din cadrul festivalului. Imi pare rau pentru anularea nuntii domnului Seplecan, nu stiu care sunt motivele. Cert este ca am stabilit deja sa fim prezenti la Bontida in ultimul weekend din luna mai”, a declarat Cristian Hordila, managerul Festivalului TIFF.

Acesta a spus ca primul weekend al festivalului va fi dedicat, la Castelul Banffy, in primul rand copiilor, sarbatorindu-se astfel ziua de 1 iunie. Organizatorii TIFF au pregatit ateliere de muzica, imagine si film, un parc de joaca pentru copii, iar seara proiectii speciale cu acompaniament live. “Vom incerca sa pastram parametrii de anul trecut”, a punctat Hordila.

Seplecan urma sa organizeze la castelul din Bontida o nunta somptuoasa, cu peste o mie de invitati, iar nasi ar fi trebuit sa fie Ramona Manescu, ministrul Transporturilor si sotul ei, Rares Manescu, primarul Sectorului 6 din Capitala. Nunta a fost, insa, anulata, deoarece acesta s-a despartit de fosta lui logodnica, Andrada Irimies.

Adauga comentariu