Managementul VIVO este pe deplin vinovat de existenta gandacilor, NU restaurantele! Alta intrebare: DSV ce a pazit, in afara de a lua spagile de la operatori?

In mijlocul scandalului rusinos ce ii vizeaza, adica inchiderea de catre Protectia Consumatorului Cluj a intregii zone de food-court pentru existenta a mii de gandaci, cei din conducerea VIVO vin astazi cu o duma de PR de un penibil atroce:

"Managementul VIVO! Cluj-Napoca este în alertă încă din momentul zero al acțiunii reprezentanților Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Cluj, cu toată deschiderea și transparența pentru soluționarea acestei situații"!

 

Pai, se vede ca agentia de piar a lui VIVO e condusa de cretini! Cum sa spui asa ceva, nene, deci daca nu venea opeceul nu erati in nicio alerta? Pai, normal ca ati intrat in alerta cand au venit comisarii OJPC peste voi, nesimtitilor!

In comunicatul de azi, VIVO da vina pe chiriasi, cu un tupeu inimaginabil, dupa ce ca le ia 80 de euro pe metru patrat de chirie! In fapt, surse avizate ne spun ca TOATA vina pentru prezenta gandacilor o are VIVO, pentru ca a gestionat prost constructia depozitelor care nu au acoperis, ca sa nu mai spunem de vraistea care exista in spatele centrului comercial. Sigur, e de mirare si ca McDonalds si KFC au acceptat tot rahatul asta, dar ce sa zici, de cand Puiu Popoviciu se ascunde de parnaie la Londra, s-a dus dracului si managementul francizelor.

Rasare insa o intrebare si mai grea. Ce pazeste Directia Sanitar Veterinara Cluj? Nu ti-e rusine, Ioan Oleleu? Inspectorii tai au facut verificari de mantuiala in trecut sau au vizitat VIVO ca sa isi ia spagile lunare de la operatorii de restaurante?

Cea mai cool atitudine a avut-o conducerea Iulius Mall. Din proprie initiativa, au refacut masurile de dezinsectie si igienizare. Decizie care dovedeste clasa! Adica, bre, nu dam vina pe chiriasii de la care castigam bani, ii implicam activ si pe ei in demers, asa cum ne implicam si noi, si-au zis cei din conducerea lui Iulius Mall, acolo unde Sorin Guttman conduce cu fermitate si eleganta un mall ce a facut anul asta profit atat de mare incat a intrat in primele 10 companii din judet!

Comentarii

ion anton

26.09.2019 18:14

In pofida limbajului grobian, citesc majoritatea articolelor lui Alexa fiindca, in general, le-o zice bine. Pe de alta parte , tinind cond de clientii cu care are de a face, limbajul e destul de inspirat si de potrivit. La articolul de azi am insa, o OBIECTIE MARE: ultimii care ar trebui laudati ar fi , inclusiv, cei de la IULIUS MOL. Am , de cite ori intru la ei, mai ales la OCHAN,groaza ca voi fi una dintre victimele unui nou „COLECTIV”. Asta nu e grav, d.le Alexa? Si mai am o intrebare: la ce mai afisati spatiu pt. comentarii de vreme ce , niciodata nu le publicati? Va e frica??

Adauga comentariu