Mama unei fetițe de la o școală din Cluj-Napoca acuză că fiica sa a fost agresată de doi băieți dintr-o clasă paralelă

Delia Moldovan, cadru medical la o clinică de pediatrie din Cluj-Napoca, este îngrozită de calvarul pe care îl trăiește la școală fețița sa Alexia, 11 ani, aflată în clasa a VI-a. Copila ar fi fost agresată de doi colegi de la Școala Gimnazială Traian Dârjan, chiar în incinta unității de învățământ, informează Bună Ziua Cluj.

“În primul rând vreau să știți că iubesc școala din cartierul Someșeni, acolo unde învață fetița mea și, în ciuda acestui incident, vrem ca ea să învețe în continuare acolo și nu am vrea să ne certăm cu conducerea școlii. Iar Alexia e un copil cuminte, silitor, care iubește pe toată lumea și n-ar vrea nici ea să plece la altă școală. Dar, din păcate, la această unitate de învățământ sunt câțiva copii, cu tulburări grave de comportament, care intră în clasele vecine și-și bat colegii cu sălbăticie. Eu nu pot rămâne impasibilă la aceste manifestări, fiindcă aceștia pot să persevereze și într-o zi îmi vor nenoroci fata – sau și mai rău - iar Alexia, se pare e o victimă de serviciu! E vorba, în special, de doi băieți dintr-o clasă paralelă, care și în urmă cu două săptămâni i-au învinețit un picior și i-au distrus telefonul. Iar azi dimineață, aceiași băieți au pătruns în clasa Alexiei și, înarmați cu ghiozdane, au început să-i lovească, la întâmplare, pe copii. Astfel că Alexia a ajuns să le fie din nou victimă, alegându-se de data asta cu julituri la o mână, după ce s-a apărat de ei!. Imediat după ce a încasat ultima bătaie, fetița m-a sunat, iar eu am venit repede la școală. A apărut și poliția la fața locului, dar și directoarea și paznicul școlii. Acesta mi-a spus că a văzut cum se îmbrâncesc elevii, dar n-a putut interveni, de frica părinților - care l-au tot amenințat că vin și-l bat, în caz că face ordine”; a povestit mama fetiței pentru Bună Ziua Cluj. 

Mama fetiției a făcut plângere penală la poliției pentru a fi luate măsuri 

“Poliția m-a sfătuit să nu permit să continue această situație și să fac, fără întârziere, plângere penală. E o minune că Alexia n-a fost lovită în cap cu ghiozdanul – dar asta a fost și pentru că s-a apărat, săraca, așa cum a putut, cu mânuța”, susține mama fetiței.

sursa foto: bzc.ro

 

 

Adauga comentariu