Mămă și fiu candidează la Florești: Puiu Șumlea și-a pus mama pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Florești

Puiu Șumlea, cel care ar fi preluat conducerea filialei PSD Florești deschide lista de candidați la Consiliul Local Florești. El și Răzvan Cazacu sunt cei doi candidați PSD care s-au lăudat cu una dintre cele mai rușinoase decizii și anume nu au stabilit un candidat propriu pentru Primăria celei mai mari comune din Florești și au decis să îl susțină pe actualul primar Horia Șulea. 

Puiu Șumlea a devenit cunoscut în perioada când a ocupat funcția de director la Clujana, iar în mandatul său datoriile fabricii s-ar fi triplat. Ziar de Cluj v-a dezvăluit ieri secretomania din jurul declarației de avere a lui Puiu Șumlea. Aceasta pare că a dispărut în mod suspect. 

Citește și:

Misterioasa dispariție a declarației de avere a lui Puiu Șumlea, candidat PSD la Consiliul Local Florești

Chiar dacă nu a găsit un candidat pentru funcția de primar, Șumlea a avut grijă să o treacă și pe mama lui pe lista candidaților PSD la Consiliul Local Florești. 

Spre deosebire de fiul său, Dorina Șumlea este conștiincioasă și și-a depus declarația de avere și ce de interese. 

În declarația de avere a acesteia regăsim două terenuri intravilane, unul în comuna Pata și un altul în comuna Florești. Aceasta deține o casă de 250 mp în comuna Florești. Doamna Dorina Șumlea este mare amatoare de mașini după cum reiese din declarația sa de avere. Ea deține trei autoturisme, un BMW X5, un BMW X6 și un Chevrolet. Dorina Șumlea a contractat un credit de 20 de mii de euro în 2010. În ceea ce privește veniturile acesta a obținut 20.976 lei din pensie.

O coincidență interesantă este faptul că cele două mașini BMW se regăseau în 2014 în declarația de avere a lui Puiu Șumlea, ultima declarație pe care acesta a făcut-publică. Doar că și unul și celălalt menționează în declarații că le-au cumpărat. Asta înseamnă că amândoi și-au luat același fel de mașini, în același ani? Sau că Puiu Șumlea nu vrea că uneie bunuri să apară în declarația sa de avere și atunci le-a trecut pe mama lui? Având în vedere că declarația lui Puiu s-a pierdut sau a fost făcută pierdută, nu putem decât să speculăm. Încă așteptăm ca cei de la BEJ și ANI să se decidă unde a dispărut declarația de avere a candidatului la Consiliul Local Florești, Puiu Șumlea. 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu