MAMA MANU este noul sponsor al echipei de baschet feminin a Universitatii!

Echipa de baschet feminin a Universitatii Cluj se bucura incepand de azi de sprijinul unui nou sponsor. Si nu orice fel de sponsor, ci unul gustos. Lantul de restaurante de tip fast food MAMA MANU, prin patronul sau, Ryad Almasri, se alatura proiectului Universitatii, vicecampioana Romaniei in sezonul trecut.

"Ii multumesc prietenului meu Ryad pentru acest sprijin extraordinar. Stiu ca e un efort financiar pe care el si-l asuma, de aceea cu atat mai important e sprijinul sau. Ryad are suflet de sirian, dar inima sa e de roman. El iubeste foarte mult Universitatea Cluj si, in general, acest oras minunat. Poate de aceea si MAMA MANU este un brand atat de indragit in orasul nostru", a spus Liviu Alexa, directorul executiv al echipei.

Pe 14 august, noul lot al Universitatii se reuneste pentru pregatirea noului sezon sub comanda lui Dragan Petricevic. In acest sezon, U Cluj va juca si intr-o competitie europeana, Central Europe Women League, o premier importanta dupa 13 ani de pauza.

Citeste incredibila poveste de viata a lui Ryad Almasri, patronul Mama Manu, intr-un reportaj special marca Ziar de Cluj AICI.

Adauga comentariu