„MAMA+” - „Femeie cu stil”, un proiect pentru suflet, inițiat de două mame curajoase

Cei care spun că jobul de mamă nu se potrivește cu antreprenoriatul, nu le-au cunoscut pe fondatoarele „Femeie cu stil”. Andrea Palko și Blandiana Horațiu au reușit, cu multă muncă, să găsească acel echilibru vital între viața de business și cea de mamă. Proiectul lor părea cu atât mai imposibil cu cât, fiecare dintre cele două are câte doi copii. Totuși, după multe provocări și greutăți, de la începutul acestui an, femeile care au nevoie de un sfat în ceea ce privește aspectul exterior, au acum la cine să apeleze.

Echipa „Femeie cu stil” este completă. Andrea se ocupă de partea de make-up și coafat, iar Blandiana le „îmbracă” cu gust pe clientele care le trec celor două mame pragul.

Povestea „Femeie cu stil” a început atunci când tot mai multe mămici au început să se plângă că nu mai au timp să se ocupe de aspectul lor fizic. Andrea știa deja cum să le învețe să se machieze și să se aranjeze în cinci minute. Iar tabloul a fost completat de Blandiana care le oferă clientelor sfaturi pentru un stil vestimentar care să se potrivească perfect cu personalitatea lor. Asta pentru că aspectul exterior influențează sufletul. Iar atunci când neglijăm modul în care arătăm, ne este afectată încrederea în sine. Tocmai de aceea, mamele Andrea și Blandiana consideră că proiectul lor este o modalitate prin care să le ofere tuturor femeilor sfaturi pentru suflet.

Printre cliente și job-uri, cele două mame își găsesc și timp pentru copii. Cum reușesc să jongleze între afaceri și responsabilitățile de mamă, ce înseamnă proiectul „Femeie cu stil” și cum s-a dezvoltat acest proiect, aflați din materialul următor:

 

Adauga comentariu