Mama criminală, arestată preventiv pentru 30 de zile

Femeia din Cluj, care și-a bătut copilul până l-a omorât a fost arestată pentru o perioadă de 30 zile. Inițial a fost reținută pentru 24 de ore, iar în seara aceasta pe numele ei a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Pe numele femeii a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului calificat”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Vă reamintim că băiatul ucis de propria mamă se numește Luca și are 9 ani. Copilul a fost gasit mort, in casa, de anchetatorii care au sosit la fata locului alertati de rudele baiatului. Autoritatile au fost sunate la 112, sâmbătă serara, putin dupa ora 23.00. La fata locului s-au deplasat politistii, dar si o ambulanta. Din nefericire insa, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe baietel.

Luca a fost în grija unei asistente maternale până acum 5 ani când Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj a decis reintegrarea copilului în familia sa naturală.

sursa foto: dejeanul.ro

Adauga comentariu