Mama copilului din Dej, găsit plin de viermi în casă, reținută pentru 24 de ore

Mama băiatului de 9 ani din Dej care a fost găsit în stare gravă în casă, ieri, a fost reținută pentru 24 de ore. Copilul era întins pe pat, inconștient și plin de răni infectate pe spate și picioare. Acum, se află internat în spital în Cluj-Napoca și se zbate între viață și moarte.

“Mama minorului a fost reținută pentru 24 de ore de catre Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Aceasta va fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au anunțat, astăzi, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În momentul când a fost găsit de echipajele de prim ajutor, băiatul era acoperit aproape în totalitate de muste și viermi. Echipajul ambulanței l-a transportat la Spitalul Municipal Dej, iar de acolo a fost transferat la Cluj-Napoca.

“În jurul orei 12.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej – Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni. În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și:

Caz socant in Dej - Copil, mancat de viermi si muste. Se zbate intre viata si moarte in spital in Cluj-Napoca

Adauga comentariu