Mama copilului de 9 ani, gasit mort in casa, a fost retinuta

Moartea copilului de 9 ani din Cluj-Napoca a fost una violenta si a survenit ca urmare a agresiunilor suferite. Acest lucru a fost stabilit in urma efectuarii necropsiei.

“Mama a fost reținută și urmează a fi prezentată in fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. In cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului”, au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.

Copilul de 9 ani a fost gasit mort in casa, sambata seara. Anchetatorii, ajunși la fața locului, au descoperit trupul fără viață al minorului brăzdat de răni și vânătăi.

Mama copilului a fost cea care a dat alarma puţin înainte de miezul nopţii. Femeia spune că şi-a găsit copilul mort în casă. Când au ajuns la faţa locului, anchetatorii au descoperit că minorul era plin de răni şi au început cercetările.

În apartamentul în care a fost găsit copilul locuiau mama acestuia împreună cu iubitul ei, dar şi cei doi fraţi ai băiatului, în vârstă de 12, respectiv 9 ani.

Citeste si:

CUTREMURĂTOR: Copil de 9 ani, găsit mort în casă în Cluj-Napoca. Trupul, plin de răni

Adauga comentariu