Mama consilierului lui Emil Boc, retinuta pentru luare de mita

Comentarii

Eva Kun

02.09.2014 07:19

Verificati si directoarea adjuncta de la scoala Octavian Goga, o apropiata in matrapazlacuri a distinsei Peter Tunde! Prietenii stiu de ce!

Radu

02.09.2014 10:16

Se confirma ca si ungurii sunt la fel de spagari ca romanii...

Mihai

02.09.2014 11:23

imi vine sa-i plang de mila ca are datorii mari la banci :D , la atatea proprietati, din salariul de bugetar si nu se putea altfelacuma au procurorii de muncit cativa ani de zile, sa identifice de unde provin cei 400 de euro .... altceva n-au de facut totusi? ..... NU, ca acolo: "e bine d-le chestor?. ... nu e bine d-le chestor" - vorba unui clasic in viata+ de asta titlu e asa ... de week-end :) , daca vreti intr-adevar sa-l puneti intr-o lumina mai proasta decat e, pe dl. Boc, eu zic sa scrieti cand vin beti acasa vecinii lui Boc, etc.... titluri din astea tari de totnu era suficient sa scrieti: "Inspectorul general scolar adjunct ... cucu bau" , ca de fapt asta e stirea; sau .... daca stiti ceva mai savuros legat de Boc, dati pe goarna, nu va ascundeti dupa visin Cu stima,Mihai

Ana Coman

02.09.2014 19:40

Ce legatura are domnul Emil Boc cu asta? Sau fiul doamnei? Ce e cu titlul asta, distinsi ziaristi?? Faceti va rog diferenta! Ce e cu voi? Nu mai aveti nimic de publicat legat de primar? Am inteles :)) Atunci hai sa vedem cum putem lega tot ce se intampla in oras de el. Bravo, Mihai, pentru comentariu. Exact asta e ideea. Dar presa e corecta si libera, nu? Claaaar. 

Adauga comentariu