Mai mulți jucători de la Universitatea Cluj vor fi dați afară! „Trebuie să tăiem în carne vie”

Universitatea Cluj a ratat promovarea în acest sezon, cu toate că pornea ca și favorită certă la accederea în prima ligă.

Transferurile făcute la început de sezon s-au dovedit a fi un eșec, astfel că noul lider, Daniel Stanciu, va încerca să reconstruiască echipa, începând cu această iarnă. Cum era de așteptat, se va încerca rezilierea contractelor acelor jucători care au dezamăgit cumplit în turul de campionat. 

“Sunt dezamăgit de unii dintre jucători, pentru că puteam să facem mult mai multe puncte, cel puţin de când sunt eu aici. Va fi o analiză la final, pentru că s-a investit foarte mult, s-au dat nişte salarii şi s-a pus obiectiv promovarea. Aşa cum au fost chinuiţi suporterii, vor fi chinuiţi şi jucătorii peste două săptămâni, pentru că urmează o răsplată. Cu siguranţă vor plăti, pentru că lucrurile se vor schimba. Dacă nu vom lua măsuri radicale va fi foarte greu. Trebuie să tai în carne vie”, a declarat Stanciu la Look Plus. 

Universitatea se află în acest moment pe locul 11 în clasament, la 4 puncte de Csikszereda (ultimul loc retrogradabil). Promovarea e pierdută, diferența față de plutonul fruntaș fiind de 8 puncte (în condițiile în care Rapid și Dacia Mioveni au un juc mai puțin disputat).

Rămâne de văzut în ce condiții se vor face noile transferuri sau așa zisa reconstrucție a echipei. Mulți dintre sponsorii actuali ai echipei nu par dispuși să continue colaborarea cu Universitatea și în sezonul viitor. 


Adauga comentariu