Mai mulți bani pentru salubrizare stradală

Compania Brantner solicită o modificare a tarifelor pentru salubrizarea stradală și ajustarea acestora cu indicele total al prețurilor de consum cu o valoare de 102,06%. 

Uneia dintre cele două firme care activează pe sectorul de salubrizare stradală și deszăpezire, Brantner Servicii Ecologice, îi revine sectorul II al municipiului Cluj-Napoca - cartierele Someșeni, Bulgaria, Mărăști, Gheorgheni, Andrei Mureșanu, Iris, Centru-parțial.

Brantner Servicii Ecologice acționează pe sectorul II în baza unui proiect de hotărâre din 2016.

SC Brantner Servicii Ecologice SRL

Tarife activități salubrizare stradală și deszăpezire 


„Ultima ajustare a tarifului cu indicele total al prețurilor de consum, a fost aprobată prin HCL 632/2019. 

În prezent se aplică tarifele aprobate prin HCL nr 640/2020”, se arată în documentația aferentă unui proiect de hotărâre ce urmează să fie votat de consilierii locali. 

Prin documentația depusă de reprezentanții Brantner Servicii Ecologice, firma a solicitat ajustarea tarifelor specifice activităților de salubrizare stradală și deszăpezire cu indicele total al prețurilor de consum, pentru anul 2020, cu un IPC total de 102,06%.

Pentru tarifele ajustate urmează să fie întocmit un act adițional în maximum 15 zile de la rămânerea defitivă a proiectului de hotărâre. 

Comisia Direcției ecologie urbană și spații verzi a avizat favorabil ajustarea tarifelor cu IPC Total aferent anului 2020, respectiv cu 102,06%.

Sectorul I de salubrizare stradală revine firmei Supercom care acționează în cartierele Mănăștur, Zorilor, Plopilor, Gruia, Grigorescu, Dâmbul Rotund, Centru-parțial sector II. 


Adauga comentariu