Mai multe autoturisme, o motocicletă și un autobuz CTP, implicate într-un accident în fața primăriei UPDATE

UPDATE 23.10: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a revenit cu precizări.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe str Moților din Cluj Napoca, în jurul orei 22.10.

La sosirea pompierilor la locul evenimentului au găsit implicate în eveniment o motocicletă, un mijloc de transport în comun și trei autoturisme. Motociclistul, un bărbat de cca 20 de ani a fost consultat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital, aparent cu afecțiuni ușoare. Nu au fost alte persoane care să solicite consult din partea echipajului SMURD. Pompierii au asigurat zona privind siguranța salvatorilor și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat pentru motociclist”, au precizat cei de la ISU Cluj. 

 

Un motociclist a scăpat ca prin urechile acului, după ce a fost lovit, în urmă cu puțin timp, de către un autoturism. În urma impactului tânărul a fost propulsat în ușa unui autobuz CTP, care circula regulamentar. 

Potrivit primelor informații, tânărul a scăpat cu răni ușoare. Ușile din mijlocul autobuzului au fost sparte, ca urmare a impactului, iar motocicleta este distrusă. Martorii susțin că motociclistul și conducătorul autoturismului nu s-au încadrat corespunzător pentru direcțiile în care au virat. Mai mult, alte două autoturisme au fost implicate în accident, ca urmare a nerespectării distanței. 

„Am fost solicitati in jurul orei 22.20, pe strada Motilor, pentru a interveni, ca urmare a unui accident rutier. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale, revenim cu detalii”, au precizat pe scurt cei de la ISU Cluj. 

Știre în curs de acutalizare...

Adauga comentariu