Magic Silver Distribution Cluj face bani din aur și argint. Compania și-a majorat profitul de PATRU ORI de la un an la altul

Magic Silver Distribution Cluj-Napoca, deținută de trei asociați, are obiect de activitate producția metalelor prețioase și este una din prezențele interesante din economia clujeană. Până anul trecut, compania avea profit de câteva zeci de mii de euro, dar anul trecut a reușit un salt mare la capitolul profitabilitate.

Magic Silver Production a rulat, în 2020, venituri totale de peste 42,1 milioane euro, în creștere față de anul 2019 când cifra de afaceri era de 38,9 milioane euro. În urmă cu trei ani, valoarea cifrei de afaceri era de aproape 25,7 milioane euro.

Încă de la înființare, în anul 1999, Magic Silver Distribution a înregistrat profit, cu excepția anului 2004 când a declarat pierderi în valoare de 8.500 euro. Cel mai mare profit, de peste 520.000 euro, l-a avut în anul 2011. Anul trecut, compania clujeană a declarat un profit net de aproximativ 245 mii euro, față de aproximativ 54 mii euro în 2019 și 35 mii euro în 2018.

Anul trecut, firma clujeană avea un număr mediu de 12 salariați. În 2019 avea 9 salariați, iar în 2018 avea 8.

Magic Silver Distribution este deținută, în părți egale, de Noemi Julianna Ferency, Sorin Cristian Călărașu, Gabriel Florin Pop. Administratorul firmei este Gabriel Florin Pop.

Numele lui Noemi Julianna Ferency este legat și de firmele Magic Silver Impex (comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor în magazine specializate – activitate întreruptă de câțiva ani) și Solid Contact (comerț cu ridicata al mașinilor-unelte – lichidare, exclusă din selecții).

Gabriel Florin Pop deține și firma Renomet SRL (obiect de activitate tot producția metalelor prețioase, înființată în 2012).

Adauga comentariu