Din oras

Magazinul ANAF Cluj, ca o bodegă sătească. Cu ce ofertă de magazin sătesc din anii '90 „ne așteaptă” magazinul de la Finanțe?

Bunurile confiscate în cadrul unor controale făcute de instituții ale statului sunt vândute în magazinele Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Toată marfa confiscată care nu aduce atingere mărcilor este valorificată prin magazinul Fiscului.

Situat la câțiva metri de sediul ANAF, fără un „indicator” ca să poată fi găsit, este magazinul de confiscări din Cluj-Napoca. Aflat într-un gang, semnalat cu un afiș pus doar pe ușa de la intrare (asta dacă ai inspirația să intri în acel gang care nu indică faptul că înăuntrul său s-ar putea afla ceva) veziceva ca o  bodegă care arată mai rău decât o cooperativă sătească de prin anii `90.

 

 

Surpinzător sau nu, magazinul ANAF Cluj pare cel mai sărăcăcios din zonă.  O doamnă amabilă ne prezintă modelele noi de pulovere atât de damă cât și de bărbați. Pe lângă acele pulovere am mai găsit un laptop, care nu se știe dacă funcționează. Ca de fiecare dată, chiar dacă e luna noiembrie, din magazin nu lipsesc veșnicele mărțișoare. Mai erau rătăcite câteva ceasuri și 3-4 drujbe.

În comparație cu magazinul ANAF din Oradea sau cu cel din Sibiu, e de-a dreptul rușinos ce am găsit în magazinul din Cluj, un oraș cu o populație de 323.108 locuitori.  

Când intri în magazinul ANAF din Oradea, găsești de toate. Începând de la parfumuri până la haine și electrocasnice. În magazinul din Sibiu, pe lângă grămada de haine s-au găsit ski-uri, clăpari, piese de mașini și o grămadă de electrocasnice.

(Sursă foto:tribuna.ro )

Acum ne întrebăm cum își fac treaba „recuperatorii” din Cluj în comparație cu cei din alte orașe? Ce se întâmplă cu toată marfa care se confiscă la Cluj?

Situația de acum, este identică cu cea din 2015. Chiar de atunci cetățenii au remarcat lenea ANAF Cluj și nu au trecut cu vederea peste „domnia” domnilor recuperatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *