"Măcelarii” Codului Penal au fost așteptați de cetățeni la Aeroport, cu pancarte: "Clujul nu uită! Clujul nu iartă!”

Deputații clujeni care au participat ieri la votul Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.286/2009 privind Codul penal, precum şi a Legii nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie și care au votat cu ”DA”, adică în favoarea acestor modificări, au fost așteptați astăzi pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj. Un grup de cetățeni și-a făcut timp și i-a întâmpinat ”cum se cuvine” pe deputații de Cluj: Steluța Cătăniciu, Horia Nasra și Cristina Burciu. 

Conform deputatului USR, Emanuel Ungureanu, toți cei trei semnatari au încercat să fugă din fața cetățenilor care au dorit să discute pe marginea votului pe care acești aleși ai poporului l-au acordat ieri în Parlamentul României.

click foto pentru imagine completă


”Deputații Steluța Cătăniciu de la ALDE, Horia Nasra și Cristina Burciu de la PSD, toți aleși în Parlamentul României în Cluj au fugit astăzi de 7 cetățeni din acest oraș care își doreau un dialog cu aceștia.

Este posibil ca acești deputați să se simtă vinovați că au măcelarit Codul Penal din spirit de solidaritate cu șeful lor infractor, Liviu Dragnea.

Oricum, imaginea cu cei trei înghesuiți lângă un WC în aeroport și cerșind de la angajații terminalului să-i ascundă pe la Protocol este una pe care eu nu o voi uita repede.

În campanie nu mai știau cum să se pupe mai tare cu alegătorii și acum fug ca potârnichile de ei.

Rușine!!”, a notat Emanuel Ungureanu pe pagina sa oficială de socializare.

 

 

 

 

 

sursa foto: Emanuel Ungureanu/Facebook

Adauga comentariu