MAC Cosmetics a deschis primul magazin la Cluj-Napoca

Cunoscutul brand de machiaj, MAC Cosmetics, a deschis primul magazin din Cluj-Napoca, la Iulius Mall. Brandul fondat in 1984 in Toronto de catre fotograful si make-up artistul Frank Toscan, alaturi de proprietarul unui salon de frumusete, Frank Angelo, va oferi clujenilor o serie larga de produse.

Magazinul MAC s-a deschis, vineri, la parterul Iulius Mall. Brandul aduce la Cluj-Napoca o gama variata de produse cosmetice.

“Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteapta clientii, de la designul pur urban, pana la o paleta completa si diversificata de cosmetice: rujuri, mascara, farduri, fond de ten si accesorii profesionale”, se arata intr-un comunicat de presa.

MAC este un brand de machiaj care a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. Motto-ul brandului – „All races, all sexes, all ages” (Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de varsta) reprezinta atitudinea fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale.

De peste 20 de ani, MAC si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie. Brandul a fost fondat in 1984, in Toronto, iar astazi este detinut de Estée Lauder Companies si are deschise peste 1.400 de locatii in peste 70 de tari.

 

Adauga comentariu