Lui Vasile Dancu ii e rusine cu sigla PSD! Bannerul sau electoral e plin de vorbe goale

Vasile Dancu, strategul PSD și presedintele Consiliului National al aceluiasi partid, aspirant la functia de senator se dezice de numele partidului care il trimite in lupta pentru un post cald in Senat. Altfel nu intelegem cum se explica panourile electorale din care lipseste orice trimitere catre PSD. Asadar, lui Vasile Dancu ii este rusine cu partidul care l-a ales strateg si presedinte al Consiliului National.

Social democratul vine in fata alegatorilor cu un mesaj neconvingator. Aceleasi povesti obosite, vechi de ani de zile, despre Ardeal si Cluj. Pe panoul sau electoral vedem doua mesaje: „Respect pentru Cluj”, „Respect pentru Ardeal”. Unde e respectul pentru PSD? L-a ascuns sub mustata?

Ce parere are oare Marcel Ciolacu? Ii place ca strategul partidului a omis sigla partidului? Probabil ca nu este afectat foarte tare pentru ca si el, la randul lui, a fost protagonistul unei scene asemanatoare la alegerile locale cand a iesit la declaratii pentru presa fara sa aiba in spate sigla PSD.

Vasile Dancu a mai fost senator in perioada 2004 – 2008.

Citeste si:

Vasile Dâncu, fost senator în perioada 2004 – 2008, a vorbit în plen doar de 16 ori. La capitolul inițiative legislative a fost aproape zero

Adauga comentariu