Lucrarile de pe strada Donath ingreuneaza traficul pietonal. Dorel il linisteste pe un clujean: "Stai linistit, domnu' ca si parte'ailalta o spargem!"

Pe strada Donath, lucrarile de reabilitare a trotuarului din fata magazinului Oncos ingreuneaza accesul trecatorilor. Un clujean a contactat redactia Ziar de Cluj pentru a se plange de lipsa unei treceri de pietoni in apropiere, astfel incat, trecatorii trebuie sa traverseze strada prin zona de lucru. Drumul e cu mult mai dificil pentru parintii care au copii mici, explica acesta. Astfel, clujeanul i-a propus unui muncitor din zona sa amenajeze un soi de carare pentru a facilita accesul pietonilor, insa i s-a raspuns cu o atitudine de indiferenta.

Redam mai jos nemultumirea clujeanului Claudiu B.:

"In Grigorescu, pe Donath, la reabilitarea trotuarului din fata Oncos, nimeni nu s-a gandit la accesul pietonilor de la Casa Radio la Profi (piata Grigorescu) nefiind trecere de pietoni (macar provizorie) la Casa Radio sa poata trecatorii macar sa treaca pe partea opusa (cea cu biserica). Te trezesti trecand prin fata pe la Oncos "impotmolit" in sapaturi... Imaginati-va ca am si caruciorul cu bebe... Lasa... Putin off-road e funny... I-am zis unui Dorel, ce parea mai cu indicatiile pe acolo, de ce nu au amenajat macar o "carare" sau niste panouri ceva, ca nici nu se poate traversa pe partea opusa (decat printre masini, necorespunzator (pe riscu' tau), lucru pe care il vedeam la multi trecatori (eu nu puteam absolut deloc cu kinderul). Raspunsu' lu' Dorel a fost (privindu-ma cum ma chinui cu caruciorul prin transee) "Stai linistit, domnu' ca si parte'ailalta o spargem!!" Mdah!", a scris acesta.

Adauga comentariu