Lucan: ”Fă, p...o, ce faci? Ai adormit?”

O nouă ieșire în stil bădărănesc-mafiot, marca Mihai Lucan. Iar aceasta după ce Curtea de Apel București a decis, în luna martie a acestui an, că Lucan poate exercita profesia de medic, în continuare, în spitalele de stat. Acum, ”medicul” Lucan activează în cadrul Spitalului MEDAS din București. Unde agresează verbal, după cum poftește, asistentele medicale și angajații spitalului. Despre cum se comportă cu pacienții, nu mai are rost să discutăm.

De curând, deputatul clujean Emanuel Ungureanu, a postat următoarele informații cu privire la ultima criză de isterie a lui Mihai Lucan:

”Acesta este Lucan despre care am tot vorbit și pe care l-au protejat: servicii secrete, primari, președinți, oameni de presă, o țară...
Pentru cei cărora le era dor.
Lucan, în toată splendoarea lui...
Vă amintesc că acest mafiot oribil nu doar înjura crunt personalul din Institutul de Transplant, lovea cu pumnul în stânga și dreapta după bunul plac.
Mă întreba cineva ieri de ce mai operează Lucan?
Simplu, pentru că poate...”

Astfel, Ungureanu se referă la situația semnalată de către jurnalistul Matei Bărbulescu, pe pagina sa oficială de socializare:


”Sunt la spital la Medas, în sala de așteptare, unde tocmai a intrat doctorul Lucan și a lătrat cu superioritate la o fată de la recepție că nu a trimis niște pacienți nu știu unde, uhm, citez: "fă, pizdo, ce faci, ai adormit pe coadă?".

 

Acesta este Lucan, ”medicul” care a fost curtat de către politicieni, care a ”salvat” vieți omenești, adevărat, într-un mod preferențial. După ce a devalizat ICUTR Cluj-Napoca, pentru a-și construi Clinica Lukmed, acolo unde fiecare pacient era transplantat în funcție de sumele în mii de euro pe care le vărsa în vistieria clanului Lucan, acum acest ”medic” este liber să jignească din nou. 

Reamintim faptul că, în cazul lui Mihai Lucan, Curtea de Apel a hotărât înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, fiind menţinută în acest sens o hotărâre a Tribunalului Bucureşti din 1 martie.

”Înlătură obligaţia prevăzută de art. 215 alin.2 lit.e C.p.p., impusă inculpatului Lucan Mihai, şi anume aceea de a nu exercita profesia de medic în nicio unitate medicală din sistemul de stat", se arată în hotărârea instanţei.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Mihai Lucan este cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei.

 

 

sursa foto: Facebook/Matei Barbulescu

Comentarii

mica

21.05.2018 13:42

domnu' Lucan, am crezut că m-ați chemat pe numele cu care dau în populație! sunt @Mica și vă dau ce-ați solicitat de la IP 86.125.68.185

Un fost pacient

22.05.2018 07:27

Babaciunea asta are probleme cu "mansarda" !

Adauga comentariu