Lucan avea mult mai multi bani la el decat s-a vehiculat ca i-ar fi cazut din rucsac! Inca 3310 dolari pe langa cei 5.000 de Euro! O spune chiar el (VIDEO)

 

In 21 decembrie, o stire soca lumea. Medicului Lucan i-ar fi picat din rucsac la audieri, 5000 de Euro. Acum, doctorul insusi recunoaste ca suma era MULT mai mare. Pe langa 5.400 de euro, Lucan mai avea asupra lui inca 3310 dolari! Asa a parasit el casa impreuna cu anchetatorii care i-au perchezitionat locuinta. Dar banii nu i-ar fi cazut din ghiozdan, ci i-ar fi predat el autoritatilor. 

Informatia apare in plangerea pe care Mihai Lucan, prin avocatii sai, a depus-o astazi la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie impotriva anchetatorilor si colegilor de la Institutul de Transplant Cluj-Napoca, publicat pe lujust.ro.

"Dupa ce procurorul anchetator a dispus retinerea subsemnatului, mi-am controlat rucsacul pe care il aveam asupra mea intrucat urma sa fiu dus in arest, ocazie cu care le-am explicat politistilor ca am asupra mea suma de 5400 euro si 3310 Dolari SUA. Procedura de predare a sumelor de bani s-a derulat intre orele 18.10-19.16. La orele 19.45 postul de stiri ProTv incarcase stirea online, ceea ce demonstreaza ca de indata a fost transmisa catre redactorii postului de catre persoane din cadrul anchetei", a scris medicul Mihai Lucan in plangerea depusa la PICCJ.

sursa foto: CNBC.com

 

Adauga comentariu