Lovitură mare: Rareș Bogdan va fi numit prim-vicepreședinte politic la Consiliul Național din 8 august și va deveni numărul doi din PNL

Dacă, acum o lună, Ludovic Orban ar fi acceptat încadrarea lui Rareș Bogdan în funcția de șef al PNL București, ar fi scăpat mai “ieftin”. Venit pe un val incredibil de simpatie, dovedindu-și eficiența în campania electorală, Rareș Bogdan a fost “șuntat” în mod inexplicabil de Ludovic Orban care, acum câteva săptămâni, i-a blocat temporar accesul la funcțiile înalte de conducere ale PNL.

Au urmat reacții din partea a 600 de membri importanți ai PNL din întreaga țară, care și-au exprimat public susținerea față de Bogdan, precum și o întâlnire politică cu Klaus Iohannis, preledintele României, cel care “i-a băgat mințile în cap” lui Orban, impunându-i acestuia o demnitate și mai mare pentru Rareș Bogdan.

Potrivit surselor noastre, la Consiliul Național din 8 august, acesta va fi numit prim-vicepreședinte politic al partidului, lucru care îl transformă în numărul doi din PNL.

Deși intrăm, în curând, în luna august, PNL nu și-a asumat oficial, ca partid, susținerea candidaturii pentru un nou mandat la președinție a lui Klaus Iohannis. De campanie, ce să mai vorbim... pentru Ludovic Orban mai important este să se interzică accesul liderilor PNL la Antena 3, cel mai important post de știri din România.

 

Adauga comentariu