Lovitura extraordinara pentru PSD Cluj. Avea pana acum blegomani si impotenti politici, acum "importa" de la PMP-ul lui Gurzau gasca de arivisti condusa de finul finului penal al penalei Udrea, Mihai Curteanu, analfabet, narcisist, dar iubitor de Basea!

Bai, frate, eu cu Lungu, cand ne plictisim, facem pariuri: oare ce mai poate face PSD Cluj ca sa se ingroape si mai tare? Lungu vine cu idei stupide: gen sa revina Lapusan sau gen sa castige primarita din Chinteni sefia judetului, io vin cu idei si mai proaste, gen sa il punem pe Sulea sef la PSD sau pe Vuscan. Dar creativitatea noastra e limitata. Fiindca mereu, da' mereu, viata bate PSD Cluj si le da cu olita de rahat in cap celor din filiala.

Peste nu stiu cate zeci de "tineri" din PMP Cluj au "trecut" la PSD Cluj in aceste zile, in frunte cu "stalpu' la organizatia de tineret", domnul Mihai Curteanu. Anuntul a fost facut cu maxima gravitate de Misu acum 3 zile. Daca vreti sa va cacati pe voi, cititi-l. E greu de tot curteanul, a analizat temeinic si indelungat totul, adica nici vorba, si-a dat seama cas tot un papagal arivist politic ramane, doar ca unul fara coledzi.

De unde acum cateva luni, dadea limbi in cur Elenei Udrea si Traianului Basescu (pe care cu emfaza in capslock il numea PRESEDINTELE MEU), astazi nu mai are nicio gretica sa mearga la porcii de pesedisti pe care ii infiera in trecut:

 

Mihaita Curteanu curta cururile pemepiste din orice pozitie, dar numai pe cele supreme:

Ce mumoos!

In rest, Curteanu e de un rasism feroce, manifestat plenar prin glume de cacat pe Facebook. Cam asa vede el musulmanii:

In problema mult mai locala a comunitatii LGBT, Curteanu nu mai e atat de curajos, o da pe politica, cica e tolerant cu minoritatile sexuale, iar cei precum Calin Marincus sunt pentru Curteanu niste "cefe late". Sigur, avem un mare dubiu ca Curteanu (exact, e intentionata cacofonia!) ar avea oua sa ii spuna in fata lui Marincus asta.

Felicitari tuturor din PSD Cluj pentru acest "transfer" de senzatie! L-am banuit de prostie pe Horia Nasra, ca nu face nimic pentru organizatia municipala, cand colo, uite unde era surpriza, ideea era sa ii aduca in organizatia sa puternica pe cei mai reprezentativi dintre penibilii PMP, adica pe finutul penalului Gurzau, Mihai Curteanu.

E clara strategia pentru 2020 a PSD Cluj, sa reuseasca sa isi depaseasca minimumul istoric, ar fi tare frumos ca in 2020 PSD sa atinga la alegeri un 2 la suta, procent care ar incununa munca de o viata a tuturor pesedistilor clujeni care s-au straduit sa infranga mereu la Cluj!

PS: Am uitat sa va zicem de ce e analfabet:

 

Comentarii

zicco

08.05.2018 10:52

Frumos trasfer!!!!!

Costarica

15.05.2018 12:37

Căcat! Si avea o limbă pufoasăăă...

honorusmenopauza

16.05.2018 09:49

Bai, de unde tot apar maimutele astea pitecantropiste??? Din ce strafund de sat uitat de lume apar? Si aduc cu ei/ele toate necazurile lumii, adunate

Adauga comentariu