Lovitura de teatru in dosarul de spaga al lui David Ciceo, seful Aeroportului International, trimis de DNA in judecata pentru ca a luat mita o vila de la Nelu Bene!

Marele si preacuratul David Ciceo, seful Aeroportului International Avram Iancu, este, putini stiu, penal de prima mana! Adica trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru ca a luat mita de la afaceristul Bene, si nu una oarecare, ci o casa. Ce casa, un palat de 764 de mp! Din pacate, dosarul trimis in instanta treneaza din 2017 pentru singurul motiv ca, de aproape doi ani, mituitorul Ioan Bene s-a tirat din Romania in Italia, ca sa scape de alte acuzatii grele, si de aia nu a putut fi adus in fata instantei in acest caz.

Avem insa o bomba pentru dumneavoastra, probabil si pentru domnul David Ciceo: s-a terminat cu norocul.

Ioan Bene va fi audiat prin ordin european de ancheta!

Satula de tergiversarile din dosar, instanta a decis sa solicite, în lipsa lui Bene din tara, o video conferință în baza unui ordin european de ancheta care va fi emis foarte curand de instanta romana!

Asta inseamna ca David Ciceo se apropie incetul cu incetul de un verdict nefavorabil, adica de parnaie, fiindca toate sentintele din dosarul Uioreanu-Bene au fost necrutatoare!

“S-au tras sfori importante in Bucuresti si Cluj pentru Ciceo, dar degeaba. Instanta nu poate fi fraierita, si asa, exista o stare de suparare ca s-a tergiversat atata! Din punctul meu de vedere, o zic ca profesionist, procurorul a demonstrat impecabil cu dovezi ca Ciceo a luat acea casa ca mita, veniturile lui, ale familiei extinse, nu aveau cum sa duca la acea suma!”, ne-a declarat un mare nume din Palatul de Justitie clujean.

Comentarii

nic

20.09.2021 08:12

Poate-l întreabă cineva și de furturile de balast și săpăturile ilegale din timpul lucrărilor executate la aeroport de firma lui Bene(sute de mii de mc de balast). Si dacă un dosar trenează de 5 ani atunci cele 631 ale unei singure societăți falimentate de Bene, Napocamin, cât vor dura.Daca nu știți Napocamin are 157 milioane datorii cumulate și vre-o 540 de creditori plâng după bani. Pista aeroportului a costat doar 153 milioane lei

Adauga comentariu