LOTERIA ANULUI: dacă ești angajat la Consiliul Județean, poți fi fericitul posesor al unui telefon mobil de ultimă generație, din bani publici

Plouă cu cadouri peste angajații Consiliului Județean Cluj: telefoane mobile de ultimă generație, internet și televiziune moca. Mai precis, din bani publici. În curând, slujbașii județeni vor renunța la telefoanele personale, iar asta întrucât haznaua doldora de bani publici le va asigura și convorbiri nelimitate, desigur, „în interes de serviciu”. Consiliul Județean își dotează angajații cu telefoane mobile și internet de peste 65.000 lei

Pe final de an, clujenii încearcă să fie mai buni unii cu ceilalți, măcar atât timp cât vraja sărbătorilor încă licărește în zare. Cu acest prilej, și Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, le face un cadou subordonaților săi: administrația județului Cluj a lansat un anunț de achiziție directă a unui serviciu mega avantajos de Servicii de telefonie fixă și mobilă, internet și televiziune. 

4 în 1

Dacă activezi în cadrul Consiliului Județean Cluj, ei bine, atunci poți fi fericitul posesor al unui telefon ultra performant de ultimă generație. Moca. Din bani publici.

„Scopul utilizării serviciilor de telefonie (telefonie mobilă, transmisie/trecepție (sic!) date mobile și telefonie fixă), servicii furnizare internet, servicii televiziune îl constituie asigurarea desfășurării în bune condiții a activității Consiliului Județean Cluj”, se arată în caietul de sarcini.

Achiziția se va finaliza prin încheierea unui contract pentru perioada 01.01.2020 – 31.12.2020, iar valoarea estimată a contractului este de 65060 de lei fără TVA. 

Contractul vizează câteva loturi: 1 – Servicii de telefonie mobilă plus alte tipuri de oportunități pentru Consiliul Județean Cluj. 2 – Servicii de telefonie, internet și televiziune pentru Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat din subordinea CJ Cluj. 3 – Servicii telefonie/internet/televiziune pentru Centrul Militar Zonal Cluj. 4 – Servicii de internet și televiziune pentru Centrul Zonal de Pregătire în Protecție Civilă. 

Prestatorul de servicii, care va încheia contractul cu Consiliul Județean Cluj, va asigura pe toată durata perioadei contractuale un buget de minim 5.000 EUR pentru achiziționarea de terminale decodate, libere de rețea și accesorii de telefonie. 

Aceste echipamente (telefoane și accesorii) trebuie să fie noi, sigilate, iar aria de acoperire a rețelei de telefonie mobilă a prestatorului trebuie să fie de minim 95% din suprafața României. 

De altfel, prestatorul se va obliga la o serie de servicii implicite, privind asigurarea calității și întreținerii aparatelor livrate, păstrându-și disponibilitatea pentru orice nelămuriri pe care angajații din cadrul aparatului administrativ le pot avea. 

 

Adauga comentariu