Locul in care se aduna povestile extraordinare ale Clujului

Si-au propus sa scrie povestile unor importate lectii de viata, povestile unor oameni extraordinari, care se ofera voluntari, muncesc pentru comunitate, lupta pentru fericirea lor si mai ales a celor cu care soarta nu a fost tocmai blanda, sunt inventivi si vesnic in cautarea unor raspunsuri care sa ajute intreaga comunitate. 

Povestile lor nu trebuie sa ramana nescrise, si-au spus tinerii care au inceput sa ii fotografieze, filmeze si citeze pe cei care fac diferenta intr-o societate. De la tineri antreprenori la cei pentru caritatea e o munca zilnica, de la profesori neconventionali la oameni care si-au luat talentul in spate si s-au dus cu el acolo unde oamenii nu au avut niciodata un contact adevarat cu arta. Yourtale.ro e platforma unde se intalnesc pvestile tutuor celor care fac diferenta. Oameni simpli, cu povesti extraordinare. 

„Oamenii sunt extraordinari din multe puncte de vedere, dar deseori uitam acest lucru”, e motto-ul ce ghideaza pagina.

In spatele site-ului sta o echipa de cinci studenti din Cluj-Napoca care s-a gandit sa arate tuturor de ce fiecare persoana este unica. Si-au unit fortele si au decis sa spuna povestile unor oameni speciali. 

„Vedem atat de multe fete in fiecare zi, dar rareori ne intrebam ce poveste se ascunde in spatele lor. Dar noi vrem sa schimbam acest lucru! De asemenea, speram ca aceste povesti nu vor ramane ascunse si neimpartasite”, spun ei.

Asa ca in ultimele doua luni au documentat, fotografiat si filmat povestile altfel ale Clujului. Mai mult, ii incurajeaza si pe altii sa le spuna „povestile extraordinare” ale Clujului, pentru ca nicio astfel de istorisire sa nu ramana in anonimat. 

„Daca stii povestile extraordinare ale unor oameni aparent simpli si consideri ca merita sa fie citite de cat mai multe persoane, impartaseste-le cu noi”, ii incurajeaza ei pe clujeni. 

Adauga comentariu